Galaxy Z Flip Thom Browne, vezi video

Scris de | 11 februarie, 2020

După reclama difuzată în Statele Unite, cu prilejul Galei premiilor Oscar, viitorul telefon pliabil de la Samsung, modelul Galazy Z Flip apare într-o altă reclamă, noul smartphone fiind semnat de Thom Browne, un designer de modă american.  Samsung Galaxy Z Flip Thom Browne va avea ecranul evidențiat de o ramă argintie, ce creează un contrast inedit, diferit față de modelul prezentat în reclama de la Oscaruri, unde fețele erau pe negru. Semnătura lui Thom Browne  apare și sub formă de etichetă, pe spatele telefonului, în roșu, alb și albastru.

Colaborarea din Samsung si designerul american nu se rezumă doar la telefonul pliabil, ci așa cum este de așteptat în cazul edițiilor limitate, vine cu o cutie personalizată, cu o carcasă specială, cu căști Galaxy Buds+ și un ceas care aduce cu Galaxy Watch Active2, toate purtând logo-ul Thom Browne. În ceea ce privește prețul, este de așteptat ca acesta să fie mai ridicat față de modelul obișnuit, care se vehiculează că va avea un preț de circa 1.400 de euro, estimativ este posibil ca Samsung Galaxy Z Flip Thom Browne să coste chiar și 2.200 de euro, dacă ne raportăm și la accesoriile cu care este vândut. Trebuie reținut faptul că vorbim de o ediție limitată, care așa cum se vede și în reclamă, va putea fi cumpărată doar din țări atent alese de Samsung.

Într-un alt clip online, putem observa că telefonul pliabil are un procesor Snapdragon 855+, fiind ajutat de o memorie RAM de 8 GB, cu un spațiu intern de stocare de 256 GB. Ecranul principal va fi de 6,67 inchi, iar rezoluția va fi de 1080 x 2636 pixeli.Compania Samsung urmează să lanseze astăzi noile modelele flagship, în cadrul Galei Samsung Unpacked, un eveniment ce are loc în San Francisco, SUA. Din ce știm până acum, Samsung o să introducă pe lângă noul smartphone pliabil și trei variante de telefon din familia Galaxy S20. Saltul la denumirea de S20 are la bază faptul că primul model Galaxy S a fost lansat în 2010, iar prin trecerea în 2020, compania alege să marcheze un nou deceniu în dezvoltarea de smartphone-uri.

 

Etichete: ,