De ce iPhone 12 Mini e diferit față de celelalte noi modele de smartphone-uri de la Apple

Scris de | 6 noiembrie, 2020
De ce iPhone 12 Mini e diferit față de celelalte noi modele de smartphone-uri de la Apple

Apple a prezentat cu surle și trâmbițe noul lineup de iPhone-uri în cadrul unei conferințe online ce a avut loc în luna octombrie, iar lumea a avut reacții diferite, bune sau rele.

Noile terminale au divizat cumva fanii loiali ai Apple, o marte parte dintre ei susținând că gama iPhone 12 nu este suficient de „disruptivă” ca lansările din trecut, în timp ce o altă parte importantă a fanilor a așteptat cu sufletul la gură noul iPhone 12 Mini, primul telefon în factor de formă mic de la iPhone 4 până acum.

Fiind modelul entry-level din noua gamă, iPhone 12 Mini nu se ridică la înălțimea calităților hardware pe care le regăsim la gama Pro și are și un ecran de 5,4 inci, unul dintre cele mai mici produse vreodată de Apple. Contrar acestor dezavantaje, o piață de utilizatori care preferă astfel de modele există cu siguranță iar compania din Cupertino vrea să capitalizeze asta.

Poate una dintre cele mai importante diferențe este faptul că iPhone 12 Mini nu se va încărca atât de repede prin noua tehnologie MagSafe, lansată de Apple odată cu noul luneup. Față de celelalte modele, noul telefon de dimensiuni reduse nu poate depăși pragul de 12W, în timp ce modelele mai mari și mai costisitoare ajung la 15W, notează BGR.com.

 

Etichete: , , , ,