GRLpower este prima echipă de gaming din România cu o componență exclusiv feminină

Scris de | 20 noiembrie, 2020
GRLpower este prima echipă de gaming din România cu o componență exclusiv feminină

Samsung România a desemnat membrii GRLpower, o echipă de e-sports cu componență exclusiv feminină, formată din cinci creatoare de conținut de gaming din România.

Echipa a fost formată în urma unui concurs derulat pe canalul de Youtube al Samsung România, în perioada 5 octombrie și 2 noiembrie 2020, ca parte a programului PlayOn with Samsung. Principalele criterii de selecție a membrelor echipei au fost originalitatea clipurilor înscrise, felul în care streamerii au performat în jocurile preferate și interacțiunea cu comunitatea lor.

Peste 80 de fete care s-au înscris au întrunit condițiile de eligibilitate și au intrat în procesul de jurizare, din care au făcut parte creatorii de conținut de gaming Antonia Nuckle și Maximilian Ioan.

Cele cinci membre ale echipei GRLpower sunt Antonia Nuckle, Alecsandra Beatrice, Roberta AmR, MeowmyTTV și Reddysh. Acestea sunt cunoscute pentru skill-urile lor de gaming foarte bune într-o varietate de titluri populare, de la jocuri de tip shooter până la MOBA.

Prima apariție în formulă completă a echipei Samsung GRLpower va avea loc sâmbătă, 21 noiembrie, în cadrul evenimentului Bucharest Gaming Week, la standul virtual Samsung, unde acestea le vor oferi fanilor detalii despre experiența lor și vor oferi o demonstrație de gaming în echipă.

Echipa de gaming GRLpower va folosi smartphone-ul Galaxy Note20 Ultra, unul dintre cele mai puternice device-uri de gaming, pentru sesiunile lor de mobile gaming. Galaxy Note20 integrează un display dinamic AMOLED 2X și o rată de refresh de 120Hz, fiind echipat cu cel mai rapid procesor dintre toate dispozitivelor Galaxy.

Samsung va fi partenerul de mobile gaming al celor cinci fete și le va sprijini în dezvoltarea de conținut de gaming de calitate pentru comunitățile lor de Youtube și Twitch atât în stream-uri realizate individual, cât și ca echipă de gaming.

Etichete: , , , , ,