Cea mai nouă versiune de iOS afectează iPhone-urile mai vechi

Scris de | 7 decembrie, 2020
Cea mai nouă versiune de iOS afectează iPhone-urile mai vechi
FOTO via MacRumors

Problemele pe care smartphone-urile produse de Apple le au cu autonomia bateriei nu sunt chiar ceva deosebit sau izolat. În ultimii ani, odată cu lansarea celor mai noi versiuni ale sistemului de operare iOS, au existat întotdeauna modele de terminale mai vechi care au avut probleme serioase cu durata unui ciclu de încărcare.

În cazul iOS 14.2, a sosit rândul telefoanelor iPhone XS să aibă probleme la acest capitol. Deși nu sunt nicidecum device-uri peste care au trecut prea mulțu ani sau care nu ar mai putea face față rigorilor din prezent, acestea au de suferit atunci când vorbim de autonomie, lucru sesizat de mai mulți utilizatori ale acestora, imediat după ce au făcut update-ul la iOS 14.2.

Cele mai grave acuzații vin din partea unor clienți care susțin că iPhone-urile lor își pierd și 50 de procente din baterie în doar 30 de minute, lucru care este inacceptabil având în vedere hardware-ul suficient de performant. Aparent, nu numai iPhone XS este afectat de scurgerea prematură a bateriei, și la modelul iPhone SE fiind raportate probleme. În plus, și unii utilizatori de iPad Pro susțin că s-au confruntat cu așa ceva., raportează MacRumors.

O altă problemă este faptul că cei care s-au înscris în programul beta de testare al noilor versiuni de iOS susțin că următorul patch (iOS 14.2.1) nu rezolvă această problemă care, cel mai probabil, este una de software, nu de hardware. Aparent, abia la iOS 14.3 vor dispărea probleme semnalate, așa cum au raportat cei care testează versiunea nelansată.

Etichete: , , , ,