Razer a anunțat Blade 15 Base, un laptop de gaming cu display de 120Hz

Scris de | 8 decembrie, 2020
Razer a anunțat Blade 15 Base, un laptop de gaming cu display de 120Hz

Razer alanează noul model Blade 15 Base care reține cele mai apreciate caracteristici ale modelului Blade 15, dar oferă un preț de achiziție mai prietenos, fiind destinat novicilor și jucătorilor ocazionali, care vor să se bucure de o experiență de gaming cursivă.

Noul model Razer Blade 15 Base beneficiază de design-ul premium al laptopurilor Razer: un corp de aluminiu realizat cu tehnologia CNC, un finisaj anodizat de culoare negru mat și simbolul Razer.  La fel ca în cazul oricărui model Razer Blade, tastatura beneficiază de iluminare prin tehnologia Razer Chroma RGB și poate fi personalizat alegând dintre 16,8 milioane de culori.

De ambele părți ale tastaturii se regăsesc două boxe care folosesc tehnologia THX Spatial Audio, oferind astfel o experiență audio mai captivantă. Tehnologia acustică dezvoltată de THX include o varietate de profiluri audio potrivite pentru jocuri, muzică și filme, dar și profiluri de EQ personalizabile.

Forma este acompaniată și de o performanță bună, noul Razer Blade 15 Base fiind echipat cu 16GB de memorie RAM DDR4 RAM, potrivit pentru multitasking, un procesor Intel Core i7-10750H care face față cu brio la orice sarcină și o soluție grafică NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti, pentru a putea rula și cele mai noi jocuri.

Pentru a profita din pin de performanța oferită de aceste componente, laptopul Blade 15 Base este livrat cu un ecran cu refresh rate de 120Hz, cu margini ultra-subțiri și o cameră web HD încorporată, bun pentru muncă, dar și pentru distracție.

Disponibilitate: Disponibil din 11 noiembrie 2020, online pe paginaRazer.com, în magazinele RazerStore și în oferta anumitor parteneri de retail.

Preț: 1.599,99 Euro

Etichete: , , , ,