FOTO Primele imagini cu Samsung Galaxy S21: În ce culori va fi disponibil noul flagship

Scris de | 18 decembrie, 2020
FOTO Primele imagini cu Samsung Galaxy S21: În ce culori va fi disponibil noul flagship
FOTO via Pinterest

Prima lansare importantă a anului 2021 se apropie cu pași repezi. Samsung se pregătește să lanseze noul flagship al companiei în cadrul evenimentului CES 2021, care va fi transmis live online pentru prima dată în istoria sa.

14 ianuarie este ultima zi a conferinței ce are loc la Las Vegas, iar specialiștii sunt de părere că asta e ziua aleasă de compania din Coreea de Sud pentru a își prezenta cel mai nou terminal. Dacă zvonurile se adeveresc, asta înseamnă că mai avem mai puțin de o lună de așteptat până la data la care vom vedea noul Samsung Galaxy S21.

Până atunci, însă, „leak-urile” continuă să curgă pe internet iar astăzi avem parte de unele dintre primele poze care vin din surse foarte sigure. Evan Blass, unul dintre cei mai cunoscuți și de încredere jurnaliști de tehnologie a publicat primele poze cu cele trei variante în care noul terminal S21 va fi disponibil dar și culorile în care acesta va fi prezentat pe rafturile magazinelor din întreaga lume.

Noul flagship Samsung va fi disponibil în trei modele diferite: S21, S21 Plus și S21 Ultra. Culorile acestora se diferențiază în funcție de model și disponibilitate, astfel că avem:

Samsung Galaxy S21 – alb, negru, mov și roz

Samsung Galaxy S21 Plus – alb, negru, mov

Samsung Galaxy S21 Ultra – alb și negru

 

Etichete: , , ,