Lenovo Data Center Group oferă soluții noi de gestionare a datelor

Scris de | 31 decembrie, 2020
Lenovo Data Center Group oferă soluții noi de gestionare a datelor

Lenovo Data Center Group (DCG) a anunțat implementarea unor noi soluții complete de gestionare a datelor care le permit clienților să utilizeze datele într-un mod mai sigur și mai eficient, de la edge la core și cloud, cu un singur set de instrumente și facilități care asigură un viitor mai ingenios.

  • Lenovo a anunțat noi funcții hibrid de de gestionare a datelor în cloud cu noul Lenovo ThinkSystem DM Series Storage Manager OS
  • Lenovo a actualizat sistemul ThinkSystem Intelligent Monitoring 2.0 pentru gestionarea datelor în cloud cu analitice îmbunătățite și cu inteligență artificială predictivă
  • Lenovo a introdus sistemul accesibil ThinkSystem DM5100F All-Flash Storage Array dotat cu suport complet NVMe care oferă performanțe îmbunătățite cu până la 45% pentru clienți, comparative cu modelul anterior1.

ANALIZA DATELOR ȘI REDUCEREA COSTURILOR DE GESTIONARE A ARHITECTURII EDGE TO CLOUD

Noul Lenovo ThinkSystem DM5100F oferă performanță superioară, latență scăzută și stocarea datelor prin NVMe la un preț accesibil, care le permite clienților să își îmbunătățească capabilitățile analitice și AI, precum și accesarea mai rapidă a aplicațiilor. Sistemul de stocare a datelor Lenovo DM Series include acum și noua asistență de tip S3 Object care ajută la crearea unei noi generații de platforme de gestionare a datelor unificate.

Această platformă le permite clienților să gestioneze și să analizeze toate tipurile de date (block, fișiere și obiecte) pe o singură platformă, pentru a accelera prelucrarea datelor analitice și pentru a reduce costurile de infrastructură. Aceste îmbunătățiri facilitează protecția datelor prin intermediul funcției transparent failover, mai exact posibilitatea aplicațiilor de a se reconecta automat în cazul în care conexiunea se întrerupe, și a funcției de gestionare a stocării de obiecte.

Mai mult, cu ajutorul sistemului de stocare Lenovo DM Series, clienții pot transfera date de pe hard disk în cloud și pot multiplica date direct în cloud, ceea ce facilitează o strategie de stocare multi-cloud accesibilă care reduce costul total de gestionare a datelor. Jolera, un furnizor internațional de servicii, a colaborat recent cu Lenovo pentru dezvoltarea infrastructurii back-end IT.

Pentru a construi mecanismul, Jolera a folosit sistemele Lenovo DM Series și DE Series, împreună cu serverele Lenovo ThinkSystem SR630 care au fost conectate la rețeaua de stocare. „Una dintre primele noastre reușite a fost creșterea raportului de eliminare a copiilor din pachetul nostru de soluții de stocare a fișierelor, de la 3:1 la 4:1, cu ajutorul instrumentelor ThinkSystem,” a spus José Martins, vicepreședinte European Sales and Operations, Jolera Inc. „Fără îndoială, această îmbunătățire ne va ajuta să ținem costurile de stocare sub control, și vom continua să optimizăm centrul de date cu ajutorul Lenovo.“ Pentru a ajuta la reducerea costurilor de gestionare a datelor, Lenovo oferă Lenovo ThinkSystem Intelligent Monitoring 2.0 software solution, o platformă de cloud management care folosește AI pentru a simplifica și automatiza optimizarea cadrului de stocare a lui Lenovo ThinkSystem.

„Clienții încă se confruntă cu provocările implementării unui sistem unitar de gestionare a datelor care să le permită analizarea și procesarea datelor mai eficient. Arhitectura progresivă și unică de gestionare a datelor de la Lenovo, împreună cu cele mai eficiente servere ThinkSystem din industrie, le oferă clienților oportunitatea de a beneficia de funcții de analiză și AI pe aceeași platformă“, a spus Stuart McRae, Director Executiv și General Manager al diviziei Storage, Lenovo Data Center Group.

Clienții pot monitoriza și gestiona capacitatea și performanța de stocare pentru diferite locații prin intermediul unei singure interfețe din cloud, pot anticipa ce probleme pot apărea înainte ca acestea să se întâmple, și pot primi îndrumare. Pentru a continua accelerarea performanței aplicațiilor clienților, Lenovo anunță noul Lenovo DB720S Fibre Channel Switch. Această schimbare furnizează rețele de stocare de 32Gbps și 64Gbps, oferind viteză mai mare și latență scăzută cu 50% față de generațiile anterioare.

Modelul DB720S oferă infrastructura independentă SAN, prevăzută cu auto-învățare, auto-optimizare și capabilități de auto-încălzire, care reduc întreruperile și simplifică gestionarea rețelelor de stocare.

LENOVO OFERĂ SOLUȚII ACCESIBILE ȘI FLEXIBILE DE ANALIZĂ ȘI AI PENTRU IMM-URI

Pe măsură ce AI face tranziția de la sfera de cercetare și știință, la generarea insighturilor și automatizării companiilor, Lenovo își concentrează eforturile pe crearea de parteneriate și facilitarea inteligenței artificiale pentru companii. Recent, Lenovo a colaborat cu NetApp și NVIDIA pentru publicarea soluției Reference Architecture for an AI training system.

Soluția folosește serverele ThinkSystem SR670, UPG-urile NVIDIA și sistemul de stocare ThinkSystem DM5000F All-Flash pentru a elimina incertitudinile care apar în procesul de optimizare a unei platforme AI. Portofoliul Lenovo de gestionare a datelor alături de soluțiile de stocare pentru sistemul DM Series sunt disponibile prin Serviciile de Infrastructură Lenovo TruScale. Mai mult, Lenovo și SAP au anunțat recent un nou serviciu OPEX private-cloud, SAP HANA Enterprise Cloud, Customer Edition, disponibil tot prin Lenovo TruScale.

Etichete: , , ,