CES 2021: XPG prezintă noul lineup de produse de gaming

Scris de | 7 ianuarie, 2021
CES 2021: XPG prezintă noul lineup de produse de gaming

XPG anunță o serie de noi produse performante de gaming în cadrul evenimentului digital CES 2021. Sub tematica „The Future of Gaming” XPG va prezenta cele mai noi dispozitive în 2021, inclusiv un nou ultrabook de gaming, un modul DRAM DDR5 de ultimă generație, software de training, gumă de mestecat energizantă și multe altele.

XPG XENIA Xe – ultrabook elegant de gaming

După lansarea notebook-ului de gaming XENIA, XPG și Intel își continuă colaborarea și prezintă ultrabook-ul pentru gaming XPG XENIA Xe. XENIA Xe este un ultrabook de gaming cu un ecran de 15,6” EVO™ Ready, cu design elegant și contemporan și un șasiu premium din aluminiu anodizat.

Noul dispozitiv are un profil subțire de 11 mm, cântărește 1,65 kg și oferă până la 16 ore de viață a bateriei pentru o utilizare bună în deplasare. Este echipat cu un procesor Intel Core i5-1135G7 sau i7-1165G7 din a 11-a generație, grafică Intel Iris Xe, afișaj touch IPS Full HD de 15,6”, precum și cu un SSD XPG PCIe Gen4 M.2 de 1 TB.

Guma de mestecat XPG Gaming

Scăderea puterii de concentrare și oboseala fac parte din joc, mai ales după sesiuni lungi de gaming. Pentru a oferi o doză suplimentară de energie, XPG a creat XPG Gaming Gum. Noul produs este o premieră pentru XPG, iar ingredientele sale includ cofeina pentru o creștere a energiei și o putere de concentrare îmbunătățită.

Guma de mestecat conține, de asemenea, Luteină, un antioxidant cunoscut a fi benefic ochilor, inclusiv pentru capacitatea acesteia de a preveni inflamațiile și de a spori claritatea vederii, printre altele. Guma de mestecat XPG nu conține grăsimi și proteine și are o aromă răcoritoare și revigorantă de mentă.

XPG PRIME & XPG GRIT

XPG PRIME este un ecosistem software care conectează toate dispozitivele XPG ale unui utilizator pentru o experiență de joc îmbunătățită. Cu XPG PRIME, utilizatorii își pot personaliza cu ușurință dispozitivele XPG cu efectele și funcțiile de iluminare RGB dorite pe o interfață intuitivă. După conectarea la un cont XPG PRIME, utilizatorii își pot accesa setările pe dispozitive sau pe stocarea din cloud.

XPG GRIT este o aplicație de training concepută pentru a ajuta jucătorii să își îmbunătățească abilitățile First Person Shooting (FPS) prin intermediul mai multor module de formare și analiză. Aplicația permite utilizatorilor să exerseze diferite scenarii FPS și să colecteze diferite valori. Valorile sunt apoi utilizate pentru a oferi informații despre setările și exercițiile sugerate pentru a îmbunătăți jocul utilizatorilor.

SSD XPG GAMMIX S70 PCIe Gen4 M.2 2280

Prin adoptarea standardului de ultimă generație PCIe 4.0, noul SSD GAMMIX S70 asigură viteze de citire/scriere mari, de până la 7400/6400 MB/s, și IOPS de citire/scriere de până la 650/740K. Cu compatibilitate NVMe 1.4 și Dynamic SLC Caching, GAMMIX S70 oferă performanțe mai bune decât în cazul SSD-urilor SATA și PCIe 3.0.

Carcasa XPG DEFENDER PRO E-ATX Mid-Tower

XPG DEFENDER PRO este o carcasă E-ATX mid-tower care poate găzdui plăci grafice cu lungime de până la 380 mm și coolere montate pe CPU cu adâncime de până la 170 mm.

Designul XPG DEFENDER PRO începe chiar de la exterior, cu un panou frontal din plasă magnetică ce permite benzilor ARGB să se vadă în interiorul carcasei. Carcasa XPG Defender Pro este proiectată pentru a oferi un flux de aer optimizat, cu trei ventilatoare preinstalate XPG VENTO 120 ARGB. XPG DEFENDER PRO vine în alb sau negru.

Carcasa XPG STARKER AIR ATX Mid-Tower

XPG STARKER AIR este o carcasă compactă ATX pentru PC care dispune de instalare verticală VGA și un design industrial cu iluminare ARGB. Include un design funcțional al panoului MESH frontal, cu două benzi luminoase ARGB orientate spre față. Un set complet de porturi I/O sunt, de asemenea, oferite pentru conectivitate cu diverse accesorii USB, dispozitive audio și comutare fără probleme între efectele de iluminare pre-programate.

Cooler cu lichid XPG LEVANTE PRO All-in-One

XPG LEVANTE PRO este un cooler cu lichid all-in-one pentru procesor, care prezintă soluția flagship a industriei Asetek și anume Asetek Pump Technology generația 7 cu control PWM. Coolerul are un ecran LCD color de 2,1” pe capacul pompei, care este programabil pentru a oferi informații pentru măsurători de performanță, cum ar fi temperatura CPU/GPU, informații despre tensiune sau alt conținut personalizat, cum ar fi texte sau imagini.

XPG LEVANTE PRO este, de asemenea, echipat cu trei ventilatoare XPG VENTO PRO 120 PWM alimentate de Nidec, pentru a-și menține radiatorul de 360 mm rece și la o capacitate optimă de funcționare.

Module de memorie ADATA DRAM DDR5

Viitorul DRAM este aici sub forma modulului ADATA DDR5. Comparativ cu predecesorii săi, acest modul va oferi o creștere semnificativă a vitezei, capacități mai mari și un consum redus de energie și lățime de bandă crescută pe nucleele CPU. Noul modul DDR5 va oferi capacități de până la patru ori mai mari, consum redus de energie la 1,1V și viteze de până la 8400 MT/s.

ADATA SD Express Card

Odată cu creșterea numărului de influenceri în social media, a conținutului generat de utilizatori și a implementării rețelelor 5G la nivel mondial, creatorii de conținut au nevoie de dispozitive de stocare portabile, de înaltă performanță. Pentru a satisface această cerere, ADATA va lansa în al doilea trimestru al anului 2021 un nou card SD Express.

Folosind noile specificații SD7.0 și PCIe Gen3x1, cardul va oferi viteze de citire/scriere de până la 880/400 MB/s. Cu performanțe care sunt la egalitate cu SSD-urile externe și forma compactă a unui card SD, noile carduri ADATA SD Express vor oferi utilizatorilor o nouă opțiune de stocare portabilă, care este în esență un mini SSD.

SSD extern ADATA SE900G RGB

SSD-ul extern ADATA SE900G are o carcasă fabricată din metal rezistent pentru un aspect premium, o disipare bună a căldurii și o durabilitate crescută. SSD-ul extern acceptă interfața USB 3.2 Gen2x2 și poate furniza viteze de citire și scriere de până la 2000 MB/s pentru transferuri rapide de date. În termeni simpli, utilizatorii vor avea nevoie doar de cincizeci de secunde pentru a transfera un film 4K de 50 GB, până la de douăsprezece ori mai rapid decât multe unități externe de pe piață.

Etichete: , , , , , ,