CES 2021: LG aduce Google Stadia pe cele mai noi televizoare smart

Scris de | 13 ianuarie, 2021
CES 2021: LG aduce Google Stadia pe cele mai noi televizoare smart

LG a anunțat parteneriatul cu Google si va implementa Stadia pe ultimele smart TV-uri LG cu webOS în a doua jumătate a acestui an. După ce Stadia vine pe Google TV, LG va fi primul producător de televizoare care acceptă în mod nativ Stadia prin webOS.

Utilizatorii vor putea astfel să joace pe televizoarele LG titluri Stadia de succes precum Cyberpunk 2077, NBA 2K21, Assassin’s Creed: Valhalla și Watch Dogs: Legion doar cu un controler Stadia, fără să fie necesare alte device-uri sau descărcarea de jocuri suplimentare.

LG plănuiește să lanseze noul serviciu în a doua jumătate a anului 2021 pe smart TV-urile LG ca aplicație descărcabilă din LG Content Store în țările în care Stadia este disponibil. Stadia oferă deja peste 130 de jocuri, cărora li se adaugă constant titluri noi.

Jocurile pot fi achiziționate individual sau pot fi accesate prin intermediul unui abonament Stadia Pro, care include reduceri exclusive și rezoluție de joc de până la 4K. Jocuri captivante, cu sunet surround 5.1 canale, suport pentru rezoluții de până la 4K HDR și 60 FPS fac din platforma Stadia o opțiune convingătoare pentru oricine caută o experiență de joc peste medie, fără a avea nevoie de o consolă de joc dedicată.

Etichete: , , ,