CES 2021: LG îmbunătățește viața prin roboți echipați cu inteligență artificială și noi tehnologii

Scris de | 14 ianuarie, 2021
CES 2021: LG îmbunătățește viața prin roboți echipați cu inteligență artificială și noi tehnologii

Schimbările din anul precedent au consolidat dorința companiei LG de a îmbunătăți viața și de a satisface nevoile în schimbare ale consumatorilor din întreaga lume. Dr. Park, președinte și CTO al LG Electronics, a vorbit la CES 2021 despre produse revoluționare, cum ar fi purificatorul de aer LG PuriCare Wearable și LG Smart Thermal Camera, care contribuie fără efort la asigurarea bunăstării și a siguranței consumatorilor.

LG și-a propus să pună accent pe importanța efortului comun pentru a face viața tuturor mai bună, astfel roboții CLOi se adaptează la diverse medii și sarcini, precum dezinfectarea zonelor cu trafic intens din spațiile publice și comerciale, dar și efectuarea livrărilor door-to-door și servirea mâncării în restaurante. Noile tehnologii fiind create pentru a îmbunătăți igiena și pentru a minimiza riscurile pentru sănătate atât pentru angajați, cât și pentru clienți.

„Tehnologiile și disciplinele converg pentru a facilita o serie de inovații digitale – AI, conectivitate 5G, IoT, cloud, senzori, navigație, baterii – și transformă mobilitatea, care este o parte imensă a vieții noastre”, a remarcat Shapiro, președinte și CEO al Consumer Technology Association.

Planurile de viitor ale companiei constau in dezvoltarea unui ecosistem prin conectarea tuturor produselor și serviciilor între categorii, oferind consumatorilor o experiență de utilizare și un confort de neegalat. „Nu este vorba doar despre electrocasnice și despre device-uri individuale care au conectivitate AI, ci mai mult despre construirea unui ecosistem în care LG și partenerii să lucreze împreună pentru a extinde, îmbunătăți și îmbogăți ceea ce oferă”, a spus Dr. Park.

LG dorește să facă mai ușoară gestionarea casei, astfel încât clienții să se poată concentra mai mult pe lucrurile care contează pentru ei, astfel Dr. Park a imaginat o aplicație ThinQ evoluată care depășește funcționalitatea de control și monitorizare pentru a deveni o platformă completă de lifestyle digital. Ceea ce face diferența este chiar funcția Scan-to-Cook, care permite utilizatorilor să aplice cuptorului setările corecte prin simpla scanare a codului de bare al ambalajului.

„Revenim la importanța colaborării dintre industrii, deoarece construirea și extinderea acestui tip de ecosistem este cu siguranță un efort multidisciplinar. Este vorba de lucru în echipă, colaborare și parteneriat atunci când vine vorba de inovație pentru o viață mai bună în era transformării digitale.” a subliniat Dr. Park.

Jean-François Gagné, CEO Element AI, alături de LG doresc să dezvolte o nouă platformă inovatoare – AIX Exchange – care va permite liderilor din industrie, cercetătorilor, persoanelor cu putere de decizie politică și consumatorilor să comunice direct între ei pentru a stabili cel mai bun mod de implementare a AI.

Etichete: , , , , , , ,