Apple: Premiera la care lucrează producătorul american pe segmentul smartphone-urilor

Scris de | 18 ianuarie, 2021
Apple: Premiera la care lucrează producătorul american pe segmentul smartphone-urilor
foto via @phonearena.com

A trecut ceva timp de când telefoanele pliabile au revenit pe piață, mai inovative și cu un aer mult mai cool. Samsung și Motorola au fost primele companii care au lansat smartphone-uri pliabile, Xiaomi este în proces de creare și testare, iar Apple se pare că nu se grăbește în acest sens, de abia acum lucrând la acest capitol. Va mai dura o perioadă până când acestea vor fi lansate.  

Conform Bloomberg, se pare că Apple a preluat inițiativa și a început să lucreze la un smartphone pliabil, testând mai multe ecrane pentru viitorul dispozitiv.

Deocamdată nu se cunosc prea multe detalii, doar că planuri de lansare există, însă nu sunt finalizate. Sursele precizează că Apple ar putea alege ceva similar cu varianta celor de la Samsung, ecranul fiind unul asemănător.

Unul dintre prototipuri are aceleași dimensiuni precum iPhone 12 Pro Max de 6,7 inci, însă cu variantă de pliere de la jumătate, balamaua inclusă fiind in mare parte invizibilă.

Zvonurile nu s-au confirmat, dar  în viitor e posibil să existe o variantă a unui iPhone pliabil, sau poate chiar va fi abandonată, însă doar cu timpul vom afla.

Etichete: , , , , , ,

Sursa: Apple has started work on a foldable iPhone