Una dintre cele mai bune echipe de FIFA din lume a încheiat un nou parteneriat cu Phillips Monitors

Scris de | 25 ianuarie, 2021
Una dintre cele mai bune echipe de FIFA din lume a încheiat un nou parteneriat cu Phillips Monitors

Echipa de e-sports Team Vitality va încheia un parteneriat cu MMD, partener de licență pentru Philips Monitors. Philips Monitors va sprijini echipa FIFA a echipei Vitality, aceasta urmând să joace exclusiv pe monitoarele Philips Momentum. De asemenea, logo-ul Philips Monitors va fi prezent pe tricourile oficiale ale echipei de FIFA.

Monitoarele Philips Momentum au fost special concepute pentru a contribui la îmbunătățirea experienței de gaming competitiv pe console și vor fi folosite de echipa FIFA a organizației Team Vitality. Produsele Philips Momentum vor echipa setup-urile creatorilor de conținut ai organizației și V.Hive, sediul esports Team Vitality din inima Parisului.

În echipa FIFA Vitality activează unii dintre cei mai mari și mai talentați jucători din scena competitivă de FIFA, precum Dylan „Dylo” Gozuacik și Corentin „RocKy” Chevrey. Echipa este antrenată de Brian „Brian” Savary, un fost jucător profesionist, campion și actualul antrenor al echipei naționale de FIFA a Franței.

De la înființarea sa în 2013, Team Vitality s-a dezvoltat într-un brand recunoscut la nivel mondial, cu peste 40 de jucători și echipe, câștigând șapte dintre cele mai mari titluri din esport. Philips Monitors se alătură portofoliului în creștere al echipei Vitality de parteneri lideri în industrie.

Etichete: , , , , ,