Kingston FURY anunță un nou parteneriat pe termen lung cu Team Vitality

Scris de | 8 septembrie, 2022
Kingston FURY anunță un nou parteneriat pe termen lung cu Team Vitality

Kingston FURY, divizia de gaming a Kingston Technology Company, Inc., anunță un parteneriat european pe mai mulți ani cu Team Vitality, una dintre principalele organizații mondiale de eSports. Ca parte a parteneriatului, jucătorii Team Vitality vor fi echipaţi cu SSD-uri și memorii RAM, pentru a ajuta la îmbunătăţirea antrenamentului şi al perfromanţei.

Această colaborare se extinde pentru toate sediile Team Vitality, inclusiv centrele de performanță V.Hive, Stade de France și Berlin. În plus, brandul Kingston FURY va beneficia de vizibilitate digitală pe canalele de socializare ale echipei Team Vitality, cu accent pe zona de CS:GO, formată din unii dintre cei mai buni jucători din lume, incluzând aici şi jucătorul desemnat de două ori ca fiind HLTV Best Player in The World “ZywOo” Mathieu. Fanii vor putea participa la tombole digitale pe tot parcursul parteneriatului.

“Kingston este încântat să anunţe sponsorizarea echipei Team Vitality, primul club francez de eSports, ce a parcurs din 2013 şi până acum un drum lung pentru a deveni una dintre organizațiile eSport de top din Europa.” a de clarat Robert Allen, Marketing Director, Kingston EMEA. “Așteptăm cu nerăbdare să facem parte din echipă pentru mulți ani de acum înainte, iar prin upgrade-urilor noastre de DRAM şi SSD pentru locaţia V.Hive vrem să aducem jucătorilor tot suportul necesar pentru a performa în competiţiile de nivel înalt. În ultimele două decenii Kingston s-a aflat mereu în centrul comunității eSports, iar acest parteneriat face parte din strategia Kingston de a fi şi mai aproape de fanii și jucătorii de pe tot globul.”

Este o adevărată plăcere să pot colabora cu un brand care are o moștenire eSports atât de bogată”, a declarat Nicolas Maurer, CEO și co-fondator al Team Vitality. „De ani de zile, Kingston și-a folosit hardware-ul de vârf pentru a ridica performanța echipelor la următorul nivel, de aceea am fost foarte fericiți că avem oportunitatea de a lucra alături de ei.”

Etichete: , , , , ,