eSports: peste 300 de echipe din Europa au participat la prima ediție a Campionatului Electric Dacia Spring

Scris de | 21 iunie, 2022
eSports: peste 300 de echipe din Europa au participat la prima ediție a Campionatului Electric Dacia Spring

Prima ediție a competiției Esport, „Campionatul Electric Dacia Spring”, organizat pe tema mobilităţii electrice, s-a bucurat de un adevărat succes. Pe parcursul lunii aprilie, numeroși gameri amatori și profesioniști, iubitori de Esports, au descoperit universul Dacia ca participanți la un campionat unic, dedicat modelului 100% electric Dacia Spring.

Peste 300 de echipe din toată Europa au participat la campionat şi au răspuns provocării de a-și personaliza mașinile din competiție cu cât mai multe elemente electrice.

Competiția a fost foarte bine primită de public, iar finala a reunit peste 18.000 de spectatori. Colaborarea la nivel european între Dacia și Rocket League a generat sute de materiale în social media, alături de mii de videoclipuri care au fost distribuite pe platforme de video streaming precu Twitch și Youtube.

Finala campionatului s-a derulat între echipele Suhhh și Vitality, marele premiu revenind echipei olandeze Suhhh. Harta de joc Dacia Spring Electric Challenge a fost realizată de către cunoscuții designeri de hărți virtuale Rocket League: Lethamyr, Gidek și MrSwaggles.

Ea a devenit rapid foarte populară şi a câștigat titlurile de cea mai bine cotată hartă, cea mai descărcată şi cea care a atras cei mai mulți jucători, fiind testată de peste 30.000 de utilizatori, inclusiv de către echipe renumite precum Vitality.

Etichete: , , , ,