Apple: În a doua jumătate a anului ar putea fi lansată o versiune iPhone SE Plus

Scris de | 26 ianuarie, 2021
Apple: În a doua jumătate a anului ar putea fi lansată o versiune iPhone SE Plus
foto via @phonearena.com

Dacă toate zvonurile sunt reale, se pare că în martie 2021, Apple va lansa un nou iPhone SE, dar și o versiune Plus a acestuia, care va fi disponibilă in a doua jumătate a anului.

iPhone SE Plus este conceput pentru fanii Apple care caută o versiune cu ecran mai mare, a liniei SE. Dispozitivul va avea un ecran LCD de 6,1 inci și se așteaptă să fie alimentat de chipsetul A14 Bionic de 5 nm care este utilizat pe seria iPhone 12 5G sau 7nm A13 Bionic care alimentează telefoanele din seria iPhone 11.

Citește și: Toate modele iPhone 13 ar putea adopta stabilizarea optică disponibilă acum doar pe iPhone 12 Pro Max

O singură cameră de 12MP va fi disponibilă pe partea din spate a dispozitivului cu o cameră FaceTime de 7MP în față. Se spune că funcțiile camerei includ șase efecte de lumină portret și stabilizare optică a imaginii. iPhone SE Plus poate fi scufundat în până la 1 metru de apă timp de până la 30 de minute fără să existe probleme.

Tweet-ul de la Apple Lab sugerează că iPhone SE Plus va fi disponibil în culorile negru și roșu, dar există posibilitatea unei variante și în culoarea alb. Prețul telefonului ar fi de 499 USD și se pare că telefonul nu ar oferi suport pentru 5G.

Etichete: , , ,

Sursa: Check out the possible specs for a rumored 6.1-inch Apple iPhone SE Plus