Garmin va lansa un ceas inteligent destinat femeilor. Ce preț va avea Lily și când va fi lansat acesta

Scris de | 27 ianuarie, 2021
Garmin va lansa un ceas inteligent destinat femeilor. Ce preț va avea Lily și când va fi lansat acesta
foto via @androidauthority.com

Ceasurile inteligente Garmin nu au fost destinate până în prezent femeilor, insă se pare că au fost incluse funcții pentru acestea. WinFuture susține că are detalii despre Lily, primul ceas inteligent Garmin, conceput în mod evident, pentru încheieturile mai mici, adesea feminine.

Schimbările ceasului inteligent ar fi în mare măsură legate de aspect și design și se vor concentra asupra dimensiunii. Lily va avea o carcasă circulară de 34 mm, relativ mică și o curea de 14 mm, cu un model de fundal permanent. O variantă Lily Classic (imaginea din stânga) va fi destinată utilizării zilnice cu o carcasă din metal, în timp ce Lily Sport (dreapta) va folosi aparent un plastic mai ușor armat cu fibre.

Multe dintre caracteristicile ceasurilor standard Garmin se vor regăsi și pe acest dispozitiv prietenos, creat special pentru partea feminină. Lily include un senzor de ritm cardiac și monitorizarea oxigenului din sânge, potrivit surselor. Bateria este pregătită să dureze timp de cinci zile, însă nu va dispune de încărcare wireless.

Dacă zvonul este real, Garmin va lansa Lily în „zilele următoare” pentru un preț destul de rezonabil de 199 EUR. Nu ar concura direct cu ceasurile inteligente precum Apple Watch sau Samsung Galaxy Watch 3, dar ar putea reprezenta o variantă bună pentru femeile care preferă un stil de ceas inteligent, mai discret și mai accesibil.

Etichete: , ,

Sursa: Garmin’s next smartwatch could be its first aimed at women