Orange Money lansează un card de credit pe piața din România. Cum beneficiezi de ofertă

Scris de | 27 ianuarie, 2021
Orange Money lansează un card de credit pe piața din România. Cum beneficiezi de ofertă

Orange Money lansează cardul de credit cu avantaje exclusive pentru plățile la Orange, pachete de beneficii la alegerea clienților și bani înapoi instant în cont la plata cumpărăturilor.

Noul card de credit Orange Money oferă tuturor utilizatorilor avantaje exclusive pentru plățile la Orange: 

  • 3% bani înapoi instant în contul digital Orange Money la orice plată cu cardul de credit în magazinele Orange sau pe orange.ro, în limita a 100 de lei/tranzacție.
  • 12 rate fără dobândă pentru plățile la Orange în valoare de minimum 300 de lei/tranzacție.
  • Extra puncte Orange Thank You – câte un punct pentru fiecare tranzacție cu cardul de credit.  

În plus față de avantajele oferite pentru plățile la Orange, cardul de credit Orange Money pune la dispoziția clienților pachete cu beneficii extra care pot fi accesate în funcție de nevoile de plată. Pachetele pot fi activate, dezactivate sau reactivate oricând pe perioada valabilității cardului de credit:

  • Pachetul Extra Save aduce clienților 7% bani înapoi instant în cont pentru plățile la orice supermarket, în țară sau în străinătate, în limita a 50 lei/lună.
  • Pachetul Extra Travel aduce clienților 7% bani înapoi instant în cont pentru plata cheltuielilor de călătorie în țară sau în străinătate (bilete de avion, tren, feribot, rent-a-car, cazare, etc.) în limita a maximum 100 lei/lună; asigurare gratuită de călătorie pentru deținătorul cardului și membrii familiei și 50% reducere la comisionul de conversie valutară pentru plățile în străinătate.

Comisionul de administrare este de 20 de lei/lună în cazul pachetului Extra Save și 30 de lei/lună pentru pachetului Extra Travel și se percepe lunar, la aceeași dată la care a fost activat, doar pentru perioada valabilității acestuia.

Fiecare pachet este valabil o lună și se prelungește automat, dacă nu se solicită dezactivarea acestuia. Beneficiile rămân active până la expirarea valabilității lunare a pachetului, indiferent când se solicită dezactivarea acestuia. Administrarea cardului de credit și a pachetelor cu beneficii extra se poate face direct din aplicația Orange Money.

În curând, solicitarea emiterii cardului va fi posibilă 100% digital, direct în aplicația Orange Money. La acest moment, emiterea cardului de credit Orange Money se poate face în orice magazin Orange, iar clientul primește răspuns pe loc cu privire la aprobarea limitei de credit.

După aprobare, cardul de credit virtual este afișat în câteva minute în aplicația Orange Money și poate fi utilizat imediat pentru plăți online sau pentru plăți mobile cu telefonul sau ceasul prin Apple Pay, Google Pay, Orange Pay, Fitbit Pay sau Garmin Pay. Emiterea unui card fizic este opțională.

Clienții pot avea acces la o limită de credit între 1.600 și 60.000 de lei, în limita a trei venituri nete lunare. Valabilitatea limitei de credit este de 5 ani, cu posibilitate de prelungire automată. Suma minimă de plată lunară este de 3%, iar perioada de grație este de până la 46 de zile. Dobânda este fixă, 25% pe an.Cardul de credit Orange Money poate fi solicitat de către clienții care au un număr de telefon mobil în rețeaua Orange.

Etichete: , ,