Sony: S-a lansat un nou smartphone dedicat profesioniștilor. Ce preț are Sony Xperia PRO

Scris de | 27 ianuarie, 2021
Sony: S-a lansat un nou smartphone dedicat profesioniștilor. Ce preț are Sony Xperia PRO

Locul Sony pe piața smartphone-urilor a scăzut considerabil în ultima perioadă, deoarece lansările companiei au fost sporadice. Cu toate acestea, se pare că Sony ar putea să-și schimbe direcția, în loc să se concentreze mai mult pe consumatorul mediu, și-au ales un alt public țintă, mai exact aceștia spera ca produsele lor să atragă profesioniștii creativi.

Compania a anunțat lansarea unui nou dispozitiv, Xperia Compact, dar și Sony Xperia PRO, care tocmai s-a lansat. Cel din urmă este cel mai recent smartphone de la Sony care vine la un preț enorm de 2.500 de dolari. Este neobișnuit prețul pentru un smartphone, în special unul care nu are un ecran pliabil, dar se pare că Sony are mare încredere în strategia sa și speră că acesta va fi un dispozitiv de care creatorii ar putea fi interesați.

http://twitter.com/SonyXperiaUS/status/1354090659217608704?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1354090659217608704%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ubergizmo.com%2F2021%2F01%2Fsony-xperia-pro-announced%2F

Acest lucru se datorează includerii unui conector micro HDMI pe telefon care permite fotografilor sau videografilor să îl conecteze la camerele lor, cum ar fi Sony Alpha 1. De asemenea, are patru antene mmWave încorporate în cadrul telefonului, care vor ajuta la creșterea conectivității și a recepției, acesta va permite utilizatorilor să transmită conținut direct online și sa îl încarce în cloud sau pe social media.

În ceea ce privește specificațiile telefonului în sine, acesta se bazează de fapt pe Sony Xperia 1 II care a fost lansat în februarie 2020, ceea ce înseamnă că folosește hardware „mai vechi”, cum ar fi Snapdragon 865, deși ne-am fi așteptat la un procesor mai bun, cum ar fi Snapdragon 888, având în vedere nivelul la care dorește să se situeze. 

Etichete: , , ,

Sursa: Sony’s Xperia PRO Is A Smartphone Aimed At Professionals