Oppo Find X3 va dispune de un spectru de un miliard de culori

Scris de | 28 ianuarie, 2021
Oppo Find X3 va dispune de un spectru de un miliard de culori

Oppo a integrat spectrul de 1 miliard de culori. Compania lansează noi ecrane pentru industria smartphone, care se vor regăsi în special în cazul seriei Find X.

OPPO Find X2 a fost primul smartphone care a oferit simultan, o rezoluție QHD+ și o rată de împrospătare de 120Hz cu o acuratețe bună a culorilor. 

Dezvoltarea primului sistem de gestionare al culorilor de 10 biți Full-path, prezentat în cadrul conferinței OPPO INNO DAY 2020, reprezintă următorul pas în ceea ce privește experimentarea unui spectru de 1 miliard de culori.

Camera frontală este plasată în ecranul delimitat de marginile destul de subțiri, iar OPPO Find X2 a ieșit în evidență și datorită ratei de împrospătare de 120Hz. Rezultatele vizibile au fost jocuri mai rapide și o navigare mai cursivă a rețelelor de socializare.

Acuratețea culorilor poate fi obținută datorită tehnologiei OPPO de calibrare a ecranului și a algoritmului proprietar care garantează o compatibilitate a tuturor nuanțelor, redând toate culorile DCI-P3 cu adâncime de10 biți. 

Etichete: , , ,