Vodafone lansează primul abonament complet digital. Flex oferă acces la conectivitate 5G

Scris de | 2 februarie, 2021
Vodafone lansează primul abonament complet digital. Flex oferă acces la conectivitate 5G

In vremuri pandemice, doar rețelele ne mai țin conectați, Vodafone, fiind printre companiile cu un rol important în acest sens. Vodafone Flex inovează serviciile de comunicații mobile prin introducerea primului abonament complet digital de pe piață ce oferă 100% flexibilitate, dar și posibilitatea utilizatorilor de a-și modifica beneficiile oricând doresc, chiar și săptămânal, în funcție de nevoile curente și fără perioadă contractuală.

Clienții care nu își vor putea plăti abonamentul într-o anumită lună vor putea continua să primească apeluri pe parcursul unei perioade de grație fără a fi deconectați. Abonamentele Flex sunt un produs caracterizat de flexibilitate și control total. Utilizatorii au posibilitatea, în orice moment, să își modifice complet oferta existentă sau să adauge acesteia pachete cu minute și SMS-uri naționale și internaționale, precum și GB de internet mobil, dar și să oprească temporar abonamentul în funcție de nevoile punctuale de comunicare.

Pe lângă flexibilitate și beneficii nelimitate, noile abonamente oferă acces utilizatorilor, indiferent de valoarea abonamentului, la rețeaua 5G a Vodafone Romania. Flex este disponibil utilizatorilor de servicii mobile din România, indiferent de rețeaua mobilă, fără perioadă contractuală, pentru un cost pornind de la 7 euro pentru 30 de zile. Spre exemplu, în cazul abonamentului Flex 9 clienții primesc 100GB de trafic de internet mobil, minute și SMS-uri naționale nelimitate, dar și 400 de minute și SMS-uri internaționale pentru doar 9 euro.

Pentru o perioadă de timp limitată, toți clienții care aleg un abonament Flex vor beneficia de o lună gratuită. Mai mult, în luna februarie, clienții pot beneficia de un discount de până la 100 de euro pentru o selecție de smartphone-uri Samsung.

Mai multe detalii despre noua ofertă Vodafone Romania sunt disponibile pe www.vodafone.ro/flex.

Etichete: , , , ,