Instagram dezactivează redistribuirea postărilor din feed pe story pentru unele țări

Scris de | 3 februarie, 2021
Instagram dezactivează redistribuirea postărilor din feed pe story pentru unele țări
foto via @verve.ie

Instagram dezactivează capacitatea de a partaja (și de a redistribui) postări din feedul vostru în povești, ca parte a unui test. Compania a anunțat schimbarea într-un banner de notificare trimis utilizatorilor din „anumite țări” în care se desfășoară testul, scrie Social Media Today.

„Am aflat de la comunitatea noastră că vor să vadă mai puține postări în Povești”, „În timpul acestui test, nu veți putea adăuga o postare de feed în povestea voastră.” suține conducerea Instagram. Redistribuirea postărilor în povești este o practică destul de obișnuită, deși creează situații în care veți vedea o postare în feedul vostru și apoi veți vedea imediat postarea respectivă duplicată în poveștile prietenilor. 

Merită menționat faptul că redistribuirea postărilor la story favorizează apariția acelor persoane mai des în fața voastră, datorită algoritmului Instagram. De exemplu, acest lucru ajută la obținerea mai multor aprecieri, pentru că acele postări vor avea o vizibilitate mai mare.

Eliminarea opțiunii de redistribuire este un răspuns la un comportament încurajat de Facebook și Instagram. Deocamdată, dezactivarea redistribuirilor rămâne un test, dar se pare că Twitter testează în prezent capacitatea de a partaja tweet-uri cu poveștile Instagram ca postări. Așadar, s-ar putea să începeți să vedeți mult mai multe redistribuiri în poveștile dvs. de pe o platformă de socializare complet diferită.

Etichete: , , ,

Sursa: Instagram is stopping some people from posting feed photos to stories