iPhone 13 va dispune de o cameră mai performantă decât a predecesorului său

Scris de | 3 februarie, 2021
iPhone 13 va dispune de o cameră mai performantă decât a predecesorului său
foto via @ubergizmo.com

În prezent, camera iPhone vine cu un mod de noapte, care ajută la fotografierea mai clară și mai luminoasă atunci când software-ul camerei simte că scena este prea întunecată. Acest lucru este util în comparație cu utilizarea blițului, în special cele încorporate în smartphone-urile existente, sunt limitative și pot duce la culori dure în fotografii.

Cu toate acestea, potrivit analiștilor Barclays, Blayne Curtis și Thomas O’Malley, se pare că va fi existent un upgrade pentru camera dispozitivului iPhone 13, care ar putea veni cu unele îmbunătățiri pentru a face fotografii și mai bune. Aceștia susțin că se așteaptă ca Apple să schimbe diafragma obiectivului camerei Ultra Wide de la f / 2.4 la f / 1.8.

Acesta este un salt uriaș în ceea ce privește diafragma și, de obicei, atunci când vine vorba de lentile mai tradiționale, un astfel de salt este o schimbare importantă și de obicei are ca rezultat un obiectiv chiar mai scump. O cameră care are o deschidere mai largă permite mai multă lumină, care la rândul său, poate ajuta la creșterea luminozității unei fotografii în cazul unui cadru întunecat.

Aceasta înseamnă, cel puțin teoretic, iPhone 13 ar trebui să fie mai capabil decât predecesorul său de a face fotografii în medii slab luminate. Analiștii susțin că modificările vor fi aplicate tuturor celor patru modele de iPhone 13, ceea ce contrazice previziunile analistului Ming-Chi Kuo, care a sugerat că doar modelele Pro vor primi actualizarea.

Etichete: , ,

Sursa: iPhone 13 Camera Upgrade Could Make It A Beast At Low-Light Photography