Noi detalii despre Oppo Find X3 Pro înfățișează o cameră macro. Ce caracteristici va avea noul smartphone

Scris de | 3 februarie, 2021
Noi detalii despre Oppo Find X3 Pro înfățișează o cameră macro. Ce caracteristici va avea noul smartphone
FOTO via @voice

In ultima vreme au apărut nenumărate zvonuri despre cum va arata viitorul Oppo Find X3 Pro. De data aceasta, imaginile se concentrează pe carcasa distinctivă a camerei din spate. Cunoscutul Evan Blass a împărtășit ceea ce par a fi imagini oficiale ale Find X3 Pro, oferind o privire bună atât asupra camerei telefonului, cât și asupra designului său general.

Blass a afirmat că dispozitivul Oppo folosește doi senzori de cameră Sony IMX766 neanunțați pentru shooterele standard și ultra-late, fiind adăugată camera macro de 3MP 25x cu bliț și acționează ca un „microscop” pe dispozitiv. Randările arată că va exista un teleobiectiv de 13MP 2x. Sperăm că Oppo va produce și rezultate solide de zoom hibrid, deoarece Find X2 Pro de anul trecut a oferit un obiectiv periscop de 5x.

Se zvonește că va include doi senzori de 50MP de la Sony pentru fotografii standard și ultra-late, precum și o cameră de 13MP pentru imagini teleobiective 2X. Cu toate acestea, se consideră că piesa centrală este o cameră macro „microscop” de 3MP (cel mai probabil senzorul mic din colțul din stânga jos).

Se crede că Find X3 Pro ar avea un afișaj de 6,7 inci, 120Hz, cu o rată de cadru variabilă, în timp ce Super VOOC 2.0 și VOOC Air ale Oppo vor oferi, respectiv, încărcare rapidă prin cablu și wireless. Performanța nu ar fi o problemă datorită unui cip Snapdragon 888.

Data de lansare a lui Oppo pentru Find X3 Pro ar putea fi sfârșitul lunii martie sau începutul lunii aprilie, alături de rebad-urile Find X3 Neo și Lite ale Reno 5.

Etichete: , , ,

Sursa: New Oppo Find X3 Pro leak shows off more images, camera details (Updated)