REVIEW Huawei Gentle Monster Eyewear II, unde moda se întâlnește cu tehnologia

Scris de | 3 februarie, 2021
REVIEW Huawei Gentle Monster Eyewear II, unde moda se întâlnește cu tehnologia

Deși la prima vedere este foarte dificil de conceput că tehnologia se poate intersecta cu trend-urile din fashion, se pare că Huawei colaborează pentru a doua oară cu Gentle Monster pentru încă o generație de ochelari inteligenți, foarte cool și versatili.

La evenimentul de lansare Huawei Mate40 din 22 octombrie, compania a dezvăluit lansarea unui nou model de ochelari inteligenți și anume Eyewear II.

Colaborare „trendy”

Gentle Monster și-a creat o imagine de-a lungul timpului, fiind renumit pentru stilul îndrăzneț și diferit, iar cu ajutorul aptitudinilor pe care le deține Huawei, au lansat un produs inovativ, cu tehnologii de top integrate, dar cu o notă fresh, la modă. La prima vedere nici nu ti-ai putea da seama că este vorba despre ochelari inteligenți, ramele fiind destul de subțiri față de alte modele de acest tip. 

 

Eyewear II te păstrează conectat, fără grija firelor, astfel încât să poți profita de orice activitate. Ramele sunt arcuite ergonomic, astfel încât să nu te incomodeze din nici un punct de vedere, chiar dacă sunt mai grei decât o pereche obișnuită de ochelari. Sunt foarte confortabili din acest punct de vedere și nu se simt deloc grei, sau diferiți de o pereche standard de ochelari.

Balamalele sunt fabricate din aliaj de titan foarte calitativ, care ar putea să iți ofere posibilitatea utilizării unui timp îndelungat, fără să se deterioreze. Brațele sunt destul de subțiri și decente, chiar dacă încorporează și difuzoarele, dar și senzorii tactili. Din acest punct de vedere, design-ul este foarte discret, se potrivesc atât femeilor, cât și bărbaților.

Înregistrare wireless și calitate audio bună

Cu ajutorul difuzoarelor te poți bucura de claritate, dar in același timp și izolare fonică, astfel încât conversațiile tale să fie cât mai subtile pentru ceilalți. Acest lucru va fi posibil, doar in cazul in care nu vei da sonorul la maxim. Am observat ca în acest caz, sunetul va fi auzit și de ceilalți din jur, iar calitatea nu va mai fi aceeași, însă la un nivel mediu al sonorului, te vei putea bucura lejer de intimitate si confidențialitate.

Un aspect important, mai ales in zilele noastre, este reprezentat de funcția de înregistrare wireless, cu potențialul de a fi îndrăgită de toți creatorii de conținut online care își doresc cea mai bună calitate audio atunci când se înregistrează pe stradă, sau in locuri mai zgomotoase.

Senzorul de purtare este foarte util, astfel încât aceștia vor opri orice derulare audio, în cazul în care ai renunțat să ii mai porți, redarea continuând în mod automat după ce i-ai așezat la loc. Faptul că înlocuiesc cu brio căștile wireless, dar in același timp ai și ocazia să auzi sunetele din jur, iți vor oferi un plus de siguranță atunci când mergi pe stradă.

Autonomie și încărcare

Legat de bateria acestora, după o încărcare completă in interiorul carcasei, se vor putea folosi timp de 5 ore fără nici un fel de problemă, ceea ce este mai mult decât suficient din punctul meu de vedere. Carcasa trebuie să fie conectată prin cablu la o sursă de curent, iar aceștia se vor încărca foarte rapid și eficient, datorită capacității de încărcare rapidă wireless.

Huawei Gentle Monster Eyewear II dispun de Bluetooth 5.2 astfel încât să te poți bucura de o conexiune stabilă cu telefonul tău, chiar dacă acesta este în geantă sau în rucsac. Conectarea este una simplă și pot fi împerecheați cu orice smartphone care are Bluetooth, însă in ceea ce privește aplicația Huawei AI LIFE, aceasta nu este disponibilă decât pe Android și Huawei App Gallery, ceea ce poate fi deranjant pentru utilizatorii Apple.

Concluzia connect

Având in vedere întreaga experiență, ochelarii inteligenți Huawei Gentle Monster Eyewear II sunt o investiție bună pentru cine caută un astfel de produs, iar prețul, deși poate părea mai piperat (1499 lei), reflectă calitatea ochelarilor dar și a tehnologiei care stă în spatele acestora.

Etichete: , , ,