Oppo A15 și Oppo A15s au fost lansate oficial în România: Preț și specificații

Scris de | 12 februarie, 2021
Oppo A15 și Oppo A15s au fost lansate oficial în România: Preț și specificații

OPPO lansează pe piața din România modelele OPPO A15 și A15s, două smartphone-uri echipate cu cameră triplă AI și un ecran de 6,52 inci. Cele două modele noi permit suprinderea fotografiilor clare datorită ecranului mai mare. Mai mult, telefonul dispune de o autonomie crescută a bateriei și de un spațiu de stocare de 64GB cu posibilitatea de extindere la 256GB.

Ambele modele dispun de o cameră triplă cu inteligență artificială care este alcătuită dintr-o lentilă principală de 13MP, o lentilă macro de 2 MP și o lentilă de adâncime de 2MP care asigură un efect bokeh fundalului din fotografii .

Oppo A15 și Oppo A15s: HDR și Bokeh

OPPO A15 și OPPO A15s dispun de modul HDR care oferă fotografii clare și în condiții de luminozitate scăzută sau în cazul unei surse de lumină din spatele subiectului. Prin modul Portret Bokeh fotografiile realizate cu camera frontală au un efect natural de bokeh.

Prin îmbinarea funcțiilor Dazzle Color și Recunoaștere AI a mediului, cele două modele oferă modul AI de Îmbunătățire a cadrului, care poate reda 21 scenarii de fotografiere diferite. Mai mult, utilizatorii au posibilitatea de a-și îmbunătăți fotografiile prin cele 15 filtre disponibile și clipurile video prin alte 10 filtre.

Oppo A15 și Oppo A15s: ColorOS 7.2

Modelele OPPO A15 și OPPO A15s dispun de cel mai nou ColorOS 7.2 și un set de caracteristici potrivite pentru utilizatori. Pentru o interfață mai intuitivă, Dark Mode-ul are un contrast îmbunătățit. În același timp, capturile de ecran derulabile sunt utilizabile atât pe conținutul tip portret cât și în modul peisaj, prin glisarea cu trei degete pe ecran. De asemenea, Sidebar-ul Smart oferă acces la toate aplicațiile importante.

OPPO A15s este un smartphone cu o capacitate de stocare de 64GB, care poate fi extinsă la 256GB. Având un procesor octa-core, MediaTek Helio P 35, acest telefon are dispune de un consum redus de energie.

Cele două modele sunt potrivite și pentru pasionații de jocuri, având HyperBoost 2.1, compus din FrameBoost și TouchBoost, care analizează performanța telefonului și își ajustează setările astfel încât să evite reducerea frecvenței cadrelor pe secundă.

OPPO A15 și OPPO A15s vor fi disponibile începând cu luna aceasta la partenerii OPPO autorizați, în variantele de culori Dynamic Black și Mistery Blue.

Oppo A15 și Oppo A15s: Preț

Cele două telefoane fac parte din segmentul mid-range. În timp ce Oppo A15 este varianta mai accesibilă și poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 650 de lei, fratele său mai mare, Oppo A15s este vândut în magazine la un preț de aproximativ 850 de lei.

Etichete: , , ,