Un youtuber filipinez arată imagini cu presupusul Xiaomi Mi 11 Ultra

Scris de | 14 februarie, 2021
Un youtuber filipinez arată imagini cu presupusul Xiaomi Mi 11 Ultra
foto via @4gnews.pt

Un YouTuber a postat un videoclip cu ceea ce susține că sunt două prototipuri de dispozitive Xiaomi Mi 11 Ultra, sugerând că telefonul ar putea avea o caracteristică neobișnuită: un ecran de 1 inci orientat spre spate chiar lângă camere.

Videoclipul vine de la un vlogger filipinez puțin cunoscut, care activează pe Tech Buff PH. XDA-Developers spune că numărul modelului dispozitivului este verificat și că anumite detalii se aliniază cu zvonurile anterioare. Alte detalii includ încărcarea rapidă fără fir de 67 W, un OLED curbat de 6,8 inci cu o rată de reîmprospătare adaptivă de până la 120Hz, o baterie de 5.000 mAh și rezistență la apă și praf IP68.

Dispozitivul prezintă trei camere, inclusiv un obiectiv în stil periscop cu zoom hibrid de 120x.

Presupusele dispozitive includ o cameră uriașă hibridă de 120x, precum Mi 10 Ultra de anul trecut, precum și o cameră principală de 50 megapixeli. Dacă acest telefon este într-adevăr Mi 11 Ultra, atunci se pare că Xiaomi a renunțat la teleobiectivul de 2x pe modelul anterior, oferind în schimb doar obiectivul zoom în stil periscop mai lung. Există, de asemenea, un ultra-lat de 12 mm, despre care Tech Buff PH susține că are un senzor de 48 de megapixeli, actualizat de la 12 megapixeli.

Xiaomi a anunțat varianta chineză a standardului Mi 11 la sfârșitul anului 2020 și, mai recent, a dezvăluit o versiune internațională. Ambele dispun de un procesor Snapdragon 888 de vârf, care oferă conectivitate 5G. Odată cu aceste versiuni anunțate, Xiaomi va urma probabil cu alte variante, cum ar fi presupusa versiune Ultra prezentată aici. Rămâne de văzut dacă acest dispozitiv va fi o afacere reală, dar este un concept interesant de luat în considerare în ambele cazuri.

Etichete: , ,

Sursa: The Xiaomi Mi 11 Ultra might have a tiny rear-facing display as a treat