Prima poză cu noua generație de AirPods. Când se lansează și cât vor costa

Scris de | 22 februarie, 2021
Prima poză cu noua generație de AirPods. Când se lansează și cât vor costa

AirPods reprezintă cel mai popular headset de tip earbuds true wireless de pe piață, iar Apple a dat lovitura cu produsul în ultimii ani, acesta fiind unul care este din ce în ce mai apreciat de către utilizatori, la nivel mondial. Ajunsă deja la cea de-a doua și de-a treia iterație, prin AirPods Gen2 și AirPods Pro, gama se pregătește să primească un nou membru.

Primele zvonuri despre AirPods Gen3 indică spre implementarea funcției de ANC (Active Noise Canceling), prezentă până acum doar pe modelul de top, Pro.

Pe lângă această diferență destul de mare, nu ar fi cazul să ne așteptăm la schimbări majore în ceea ce privește designul headest-ului. Noile AirPods vor fi similare cu modelul Pro, cu mici diferențe, precum lungimea totală a „piciorului” acestora și cu o amplasare ușor modificată a senzorilor.

AirPods 3: Autonomie și preț

În ceea ce privește durata de viață a bateriei, zvonurile indică spre o autonomie similară celei de-a doua generații de AirPods, în speță 5 ore de muzică, 18 ore timp de vorbire, sau până la 3 ore cu o singură încărcare, fără să fie inclusă în calcul bateria disponibilă în cutie.

Apple AirPods 3 ar putea fi comercializate la un preț de 150 de dolari, iar lansarea ar urma să fie programată pentru luna martie a acestui an.

Etichete: , , ,