OPPO încheie un parteneriat cu Digi. Ce smartphone-uri vor fi în oferta operatorului

Scris de | 22 februarie, 2021
OPPO încheie un parteneriat cu Digi. Ce smartphone-uri vor fi în oferta operatorului

OPPO România și Digi Mobil au încheiat recent un parteneriat, iar începând cu luna aceasta smartphone-urile producătorului chienz vor fi disponibile în oferta operatorului.

Vor fi disponibile două produse din seria A în oferta Digi România, modelul OPPO A15 și OPPO A53, două smartphone-uri ce se vor găsi atât în rețeaua fizică de magazine, cât și online.  OPPO A15 vine și cu o ofertă specială, astfel că poate fi cumpărat cu avans zero și rate fixe avatanjoase împreună cu abonamentul Digi Mobil Optim, ce include minute nelimitate în rețele fixe și mobile, minute internaționale, internet nelimitat în rețeaua Digi Mobil 4G, la prețul de 5 euro pe lună.

OPPO A15 este echipat cu un display de 6.52 inchi cu rezoluție HD+, cameră triplă cu AI (cameră principală de 13 MP, lentilă macro de 2 MP și senzor de bokeh de 2MP), chipset Mediatek MT6765 Helio P35 pe 12 nm, baterie de 4320 mAh.

OPPO A53 vine cu un ecran de 6.5 inci cu rată de refresh de 90 HZ, baterie de 5.000 mAh, procesor Snapdragon 460, 4 sau 6 GB de memorie RAM, tehnologie rapidă de încărcare rapidă la 18Wșoi cameră triplă.

Etichete: , , , , ,