Motorola lansează moto g30 în România. Ce preț va avea acesta și de ce caracteristici va dispune

Scris de | 25 februarie, 2021
Motorola lansează moto g30 în România. Ce preț va avea acesta și de ce caracteristici va dispune
foto via @gsmarena.com

Nu a trecut mult timp de la anunțarea dispozitivului în Europa și Motorola lansează și în România moto g30. Noul smartphone din gama moto g oferă experiențe incredibile prin sistemul de camere de 64MP, performanțe îmbunătățite și o baterie pregătită pentru toate scenariile de utilizare.

 Display-ul lui moto g30 de 6.5″ Max Vision HD va da viață jocurilor, conținutului media și apelurilor video. Iar  cu o rată de reîmprospătare de 90Hz, utilizatorii vor putea urmări orice tip de conținut fără întreruperi. Cu ajutorul unui spațiu de stocare de 128 GB, dispozitivul este pregătit să stocheze o mulțime de fotografii, filme, melodii, aplicații și jocuri, iar pentru și mai mult spațiu se pot adăuga până la 512 GB folosind un card microSD.

Bateria de 5000 mAh oferă autonomie de peste două zile printr-o singură încărcare. În plus, încărcarea TurboPower 20 oferă cu până la 12 ore de autonomie în doar 20 de minute de încărcare. În plus, moto g30 are încorporată tehnologia NFC pentru plăți rapide, doar activând cardul și ținând telefonul lângă un POS. Mai mult decât o bună și rapidă modalitate de a plăti, tehnologia NFC permite și partajarea către alte dispozitive a fotografiilor, videoclipurilor și documentelor din telefon.

Un aspect inovativ, cu scopul de a ajuta utilizatorii, noua glisare permite împărțirea ecranului în două pentru realizarea mai multor activități simultan. Moto g30 este disponibil începând de azi în România, în magazinele și pe siteul Altex.ro la prețul recomandat de 999 lei.

Etichete: , , ,