Samsung Galaxy A32 4G va fi varianta imbunătățită a smartphone-ului A32 5G

Scris de | 27 februarie, 2021
Samsung Galaxy A32 4G va fi varianta imbunătățită a smartphone-ului A32 5G
foto via @androidauthority.com

Samsung Galaxy A32 a fost lansat la începutul acestei luni, împachetând linii netede și smart 5G. Dar aparent lipsea un lucru – un afișaj cu o rată de reîmprospătare ridicată. Acum, compania a anunțat varianta 4G, care pare să umple acest gol și multe altele. În ciuda numelui său, Galaxy A32 4G pare o variantă complet diferită de predecesorul său 5G. În multe aspecte, este și o versiune actualizată a playerului 5G.

Galaxy A32 4G are un ecran AMOLED de 6,4 inci cu o rată de reîmprospătare de 90Hz – un pas mare față de panoul LCD de 6,5 inci al versiunii 5G. Acest lucru face ca aroma 4G să fie și primul telefon Galaxy A care are un afișaj cu o rată de reîmprospătare ridicată. Panoul AMOLED oferă, de asemenea, senzorului de amprentă digitală A32 4G pe ecran, schimbând senzorul capacitiv montat lateral pe A32 5G.

Alte modificări includ un buff pentru camera din spate. În timp ce versiunea 5G se mulțumește cu un senzor primar de 48MP, opțiunea 4G introduce un senzor de 64MP alături de camere ultra profunde de 8MP, macro de 5MP și camere de adâncime de 5MP. Un shooter selfie de 20MP este montat în față.

În ceea ce privește siliciul, este utilizat un chipset octa-core fără nume, care poartă două nuclee de 2 GHz și șase nuclee de 1,8 Ghz. Opțiunile RAM se extind de la 4 GB la 8 GB, în timp ce configurațiile de stocare sunt disponibile în 64 GB sau 128 GB. Samsung a inclus și în acest pachet bateria de 5.000 mAh cu încărcare de 15 W.

În cele din urmă, varianta 4G împarte culorile și stilurile cu fratele său 5G. Acest lucru înseamnă că liniile netede asemănătoare LG Velvet sunt alăturate de culorile Awesome Violet, Awesome Black, Awesome Blue și Awesome White. De asemenea, rulează Android 11 din cutie.

Nu există niciun cuvânt despre prețuri și disponibilitate pentru Samsung Galaxy A32 4G încă, dar nu am fi surprinși să vedem că va contesta prețul opțiunii 5G de 279 € în Europa.

Etichete: , , ,

Sursa: Samsung’s latest budget phone sports a 90Hz AMOLED display, 64MP camera