Echipamentele de curățenie Miele elimină peste 99,9% dintre virusuri

Scris de | 3 martie, 2021
Echipamentele de curățenie Miele elimină peste 99,9% dintre virusuri

Situația actuală și pandemia ne-a făcut să fim mult mai atenți la ceea ceea ce presupune dezinfectare și igienă, astfel în urma unui studiu științific, realizat de Universitatea de Științe Aplicate Albstadt-Sigmaringen, mașinile de spălat vase, cele de spălat rufe și uscătoarele au primit sigiliul de aur în protecția împotriva virusurilor, în timp ce stația de călcat Fashion Master a primit sigiliul de argint, fiind singurul produs de acest tip din categorie care primește această distincție.

Citește și: Cum dezinfectezi gadget-urile corect pentru a evita contactul cu microbii

Sigiliile sunt atribuite doar acelor produse care, în urma testărilor, elimină cel puțin 99,9% dintre virusuri, printre care SARS-CoV-2, gripa și cele din clasa Norovirusurilor, extrem de contagioase.

În cazul mașinilor de spălat rufe Miele, acest nivel de igienizare este obținut prin intermediul programelor „Hygiene” și „Intensive”, ce utilizează apă la o temperatură de peste 70 de grade Celsius. În cazul SARS-CoV-2, acesta devine inovensiv inclus în urma programelor de tip ECO, ce economisesc energie. Rezultatele sunt confirmate și în cazul uscătoarelor, precum și a maşinilor de spălat rufe ce includ programele „PowerWash” și sistemul automat de distribuire a detergentului în 2 faze – „TwinDos”.

În premieră, testele Universității Albstadt-Sigmaringen au demonstrat că eliminarea virusurilor poate fi obținută și prin simpla călcare a hainelor, cu ajutorul stației de călcat cu abur Fashion Master Miele. Sunt suficiente 5 secunde de utilizare localizată a aburului generat de fierul de călcat (setarea 3) pentru ca 99,9% dintre virusuri să fie anihilate. Același rezultat este generat și de steamer, concomitent cu eliminarea cutelor de pe haine.

Etichete: , , , ,