Unul dintre cele mai bune jocuri horror din toate timpurile sosește pe PlayStation VR

Scris de | 4 martie, 2021
Unul dintre cele mai bune jocuri horror din toate timpurile sosește pe PlayStation VR

PlayStation VR este una dintre cele mai populare și accesibile platforme VR din lume, iar faptul că are parte de o conexiune facilă la consolele Sony și că prețul acesteia este unul redus nu avea decât cum să o propulseze în topul preferințelor gamerilor.

Astfel că atunci când compania japoneză iese în presă și declară că pregătește 6 noi jocuri pentru PlayStation VR nu ar trebui să avem decât sentimente pozitive. O veste și mai importantă care vine din Asia este prezența lui Doom 3 între cele șase norocoase VR care vor ajunge pe rafturile magazinelor. Titlul în cauză este considerat unul dintre cele mai bune jocuri horror din toate timpurile.

Ca dată oficială de lansarea, Doom 3 PSVR va vedea lumina zilei la finalul lunii, pe 29 martie, și este totodată singurul dintre cele șase jocuri anunțate care beneficiază de un astfel de anunț concret. Celelalte tilturi care urmează să apară pentru PSVR sunt: After th Fall, I Expect You ti Die 2, Fracked, Song in the Smoke și Zenith: The Last City.

Doom 3 nu este primul joc din serie care ajunge să fie portat pentru PlayStation VR. Doom-ul original a fost lansat în 2017 și a fost inițial promis și utilizatorilor de Oculus Rift, însă din cauza unui proces intentat de Zenimax, compania care deține drepturile asupra jocului, acesta a fost amânat și mai apoi anulat

Etichete: , , ,

Sursa: Sony announces six PlayStation VR games, including Doom 3 for VR