Logitech a lansat o nouă tastatură ergonomică

Scris de | 5 martie, 2021
Logitech a lansat o nouă tastatură ergonomică

Logitech lansează tastatura Logitech ERGO K860 Ergonomic Split, o tastatură ergonomică care oferă o experiență de tastare bună pentru a lucra mai productiv. Oferind un sprijin mai mare pentru încheietura mâinii și o activitate musculară redusă, ERGO K860 este proiectată pentru o postură de tastare mai relaxată ce permite utilizatorilor să lucreze confortabil la biroul lor.

Suportul curbat din spumă cu memorie pentru încheietura mâinii care te ajută să menții antebrațele chiar deasupra tastaturii oferă cu 54% mai mult sprijin pentru încheietura mâinii și reduce îndoirea acesteia cu 25%. Înălțimea tastaturii este reglabilă pentru a menține încheieturile într-o postură naturală, indiferent dacă ești așezat sau stai în picioare. ERGO K860 este certificat de United States Ergonomics și a fost testat și evaluat pentru o durată de viață de 10 milioane de tastări.

Sistemul de taste Perfect Stroke de la Logitech oferă confort, precizie și fluiditate la tastare. Configurarea tastaturii ERGO K860 se realizează rapid, folosind instrucțiunile online de utilizare, fiind compatibilă atât pentru Mac, cât și pentru alte platforme PC. Tastatura poate fi conectată prin Bluetooth Low Energy sau dongle USB.

ERGO K860 poate fi integrată în aplicația Logitech Flow. Acest software permite controlul mai multor computere cu o singură tastatură sau mouse. Astfel proces de lucru este unul lin și natural, iar postura ergonimică a corpului este îmbunătățită, fiind evitate o serie de mișcări fizice care nu sunt necesare.

Preț și disponibilitate

Logitech ERGO K860 va fi disponibilă pe site-ul www.logitech.com și în magazinele partenere începând cu martie, la un preț recomandat 549.99 lei. Mai multe informații se găsesc pe pagina Logitech.com și blogul oficial.

Etichete: , ,