Razer lansează o pereche de ochelari inteligenți: Preț și specificații complete pentru Razer Anzu

Scris de | 5 martie, 2021
Razer lansează o pereche de ochelari inteligenți: Preț și specificații complete pentru Razer Anzu

Razer a anunțat astăzi ochelarii inteligenți Razer Anzu, primul produs al companiei care face parte din categoria ochelarilor. Razer Anzu combină mai multe protecția oferită de lentilele ce filtrează 35% din lumina albastră, protecția UVA/UVB de 99% grație lentilelor polarizate de ochelari de soare și controlul tactil și sistemul audio open-ear.

Tot recent, am văzut și un alt producător care a lansat o pereche de ochelari inteligenți, în speță Huawei cu ai săi Gentle Monster. Un review detaliat poți citi AICI.

Sunetul wireless open-ear și tehnologia Razer care oferă latență redusă prin Bluetooth le permit utilizatorilor să beneficieze de o experiență mai confortabilă atât când lucrează, cât și când se joacă. Design-ul ergonomic și greutatea de mai puțin de 48g facilitează confortul chiar și în scenarii de utilizare îndelungată, precum sesiunile de lucru de acasă.

Ochelarii Razer Anzu vor fi disponibili pe site-ul producătorului în două variante de design al ramei:  fie dreptunghiulară, fie rotundă. Pentru fiecare tip de ramă sunt disponibile două dimensiuni.

Protejează-ți ochii

Pentru a atinge nivelul prezent de protecție, Razer Anzu integrează lentile ce filtrează 35% din lumina albastră pentru protecție în fața ecranelor, aspect ce reduce oboseala ochilor și îți permite să rămâi concentrat pe ceea ce contează, fie că este vorba de divertisment sau de muncă. Pentru activități în aer liber, în pachetul complet sunt incluse lentile polarizate ce pot fi montate în locul celor preinstalate, astfel protejând ochii de 99% dintre razele UVA/UVB.

Ochelari cu sistem audio open-ear cu latență redusă

Conexiunea Bluetooth 5.1 personalizată aduce o latență de 60ms, pentru un sunet lin, lipsit de blocaje, ce îți permite să te bucuri de muzică fără a fi deranjat de întârzieri audio sau salturi. Un microfon omnidirecțional, alături de difuzoarele integrate în rama ochelarilor Anzu, oferă posibilitatea de comunicare hands-free.

Cu o autonomie de peste cinci ore dintr-o singură încărcare, Razer Anzu are capacitatea de a funcționa pe toată durata sesiunilor lungi de gaming sau de lucru. Atunci când sunt pliați și neutilizați, ochelarii intră într-un mod de conservare a energiei, ajungând la o autonomie stand-by de aproape două săptămâni.

Funcții inteligente

Pentru un control convenabil, interfața tactilă de pe laterala ramei Anzu permite schimbarea melodiei, oprirea sau pornirea redării, gestionarea apelurilor de tip conferință și activarea asistentului vocal al smartphone-ului.  Experiența oferită de acest dispozitiv se extinde și atunci când vine vorba de aplicațiile disponibile pe Android și iOS, ce permit ajustarea EQ (cu modurile standard/claritate îmbunătățită/evidențiere a înaltelor), opțiuni privind latența, vizualizarea stării bateriei și posibilitatea de a efectua actualizări de firmware.

Disponibili în diferite mărimi și stiluri, ochelarii Razer Anzu sunt rezistenți la stropi IPX4, ceea ce înseamnă că mersul la sală, stropirile din greșeală sau condițiile de ploaie nu vor fi o problemă. În pachetul produsului sunt incluși ochelarii Anzu Smart Glasses cu lentilele de filtrare 35% a luminii albastră preinstalate, lentile suplimentare polarizate cu protecție solară UVA/UVB, cablu de încărcare USB-A, material pentru curățare, și o carcasă ce permite stocarea ramei și a lentilelor suplimentare.

Ochelari Razer Anzu: Specificații complete

Lentile

 • 35% filtrare lumină albastră
 • 99% UVA/UVB, polarizate, de soare

Căști

 • Difuzoare: 16 mm
 • Greutate aproximativă: 43-48 g(43g dimensiune S Dreptunghiulară, 44g S Rotundă, 46 L Dreptunghiulară, 48 L Rotundă)

Microfon 

 • Model de captare: Omnidirecțional

 Control tactil

 • Control muzical: Redare, pauză, următoarea melodie, melodia anterioară
 • Control apeluri: Răspunde, respinge, comută, închide
 • General: Pairing, pornire, activare mod gaming, pornire asistent virtual de pe smartphone

Baterie 

 • Autonomie: Peste 5 ore*

* Poate varia în funcție de modul de utilizare.

Compatibilitate  

 • Dispozitive cu capabilitate Bluetooth
 • Aplicație smartphone disponibilă pentru dispozitive Android și iOS

Ochelari Razer Anzu: Preț și disponibilitate

209,99 Euro
Lentile suplimentare ochelari de soare Razer Anzu: 34,99 Euro

Disponibili acum pe Razer.com.

Etichete: , ,