Samsung lansează un nou smartphone construit pentru medii dificile de lucru, Galaxy XCover 5

Scris de | 5 martie, 2021
Samsung lansează un nou smartphone construit pentru medii dificile de lucru, Galaxy XCover 5

Samsung a lansat noul Galaxy XCover 5, un dispozitiv conceput pentru a face față unor locuri de muncă solicitante, satisfăcând în același timp nevoile unei forțe de muncă din ce în ce mai mobilă. Proiectat pentru munca de teren și pentru cea din fabrică, Galaxy XCover 5 îmbină durabilitatea și confortul cu un design suficient de robust pentru a rezista mediilor de lucru dure. Este construit pentru a susține afacerile din actualitate, care necesită o mai mare flexibilitate, dispunând de o sensibilitate la atingere îmbunătățită pentru utilizarea cu mănuși și o baterie detașabilă, pentru o productivitate pe întreaga zi.

Telefonul este echipat cu diverse funcții pentru a putea face față lucrărilor și activităților solicitante. Capacitatea îmbunătățită de absorbție a șocurilor îi permite lui Galaxy XCover 5 să reziste la căzături de până la 1,5 metri. Acesta poate fi scufundat la peste un metru adâncime în apă pentru mai mult de 30 de minute, beneficiind totodată și de o protecție completă împotriva prafului. Și, deoarece profesioniștii din domeniu sunt obligați să poarte mănuși pentru a respecta măsurile de precauție pentru sănătate și siguranță, funcția “atingere cu mănuși” (Glove Touch) crește sensibilitatea la atingere, permițându-le utilizatorilor să folosească dispozitivul în timp ce poartă mănuși pentru o utilizare rapidă și convenabilă.

Samsung Galaxy XCover 5

Pe lângă faptul că acestea sunt construite, din punct de vedere fizic, pentru o rezistență durabilă, dispozitivele trebuie să protejeze și informațiile sensibile vitale pentru operațiunile comerciale. Hardware-ul de pe Galaxy XCover 5 este protejat prin Samsung Knox, platforma de securitate a companiei, care oferă o adevărată protecție end-to-end, cu securitate încorporată pe fiecare strat al dispozitivului, de la cip până la aplicații.

Galaxy XCover 5 este, de asemenea, îmbunătățit pentru a permite folosirea soluțiilor partenerilor într-o gamă largă de scenarii de afaceri, inclusiv cu posibilitatea de a integra funcția walkie talkie în Microsoft Teams. Funcția push-to-talk le permite utilizatorilor să rămână în contact cu oricine pe tot parcursul zilei printr-o apăsare de buton. De asemenea, utilizatorii își pot configura ce aplicații pot fi deschise prin XCover Key – o caracteristică personalizată care oferă acces cu o singură atingere în aplicațiile cele mai frecvent utilizate, precum lanterna LED, apelurile de urgență sau hărțile.

Samsung Galaxy XCover 5

Noul smartphone este echipat cu procesorul Exynos850, 4 GB RAM și până la 64 GB stocare internă. Bateria de 3.000mAh detașabilă suportă încărcarea rapidă prin USB și POGO. Galaxy XCover 5 este echipat cu o singură cameră pe spate de 16MP (F1.8), și una frontală de 5MP (F2.2).

Noul Galaxy XCover 5 va fi disponibil începând cu data de 9 martie 2021 pentru piețele din Asia, Europa și America Latină, fără a se limita doar la acestea, disponibilitatea extinzându-se și în alte regiuni ulterior.

Etichete: , , , ,