OPPO Find X3 Pro a fost lansat oficial. Preț și specificații

Scris de | 11 martie, 2021
OPPO Find X3 Pro a fost lansat oficial. Preț și specificații

OPPO lansează noul flagship Find X3 Pro, care integrează sistemul full-path de gestionare a culorilor pe 10 biți și ecranul True Billion Colour.

Ies în evidență  camerele integrate în noul OPPO Find X3 Pro, astfel că cel mai nou flagship OPPO dispune de doi senzori ce surprind fiecare peste un milliard de culori, acestea armonizându-se cu designul curbat premium și carcasa subțire. Mai mult, OPPO Find X3 Pro este echipat cu un procesor Qualcomm de ultimă generație și tehnologia de încărcare rapidă VOOC.

OPPO Find X3 Pro: Design

OPPO Find X3 Pro este un smartphone subțire și ușor, cu o grosime de doar 8,26 mm și o greutate de 193g. Totodată, noul OPPO Find X3 Pro este rezistent la apă și praf, fiind certificat IP68.

Find X3 Pro Blue oferă un finisaj mat cu o opacitate de 85%. Astfel, telefonul oferă un efect vizual interesant prin contrastul dintre carcasă și încadrarea sistemului de camere. Find X3 Pro Gloss Black creează un efect de oglindă care scoate în evidență unghiurile telefonului și aduce un aspect premium.  

OPPO Find X3 Pro: Display True Billion Colour

OPPO Find X3 Pro dispune de display-ul OLED True Billion Colour QHD+. Ecranul de 6,7 inci cu margini înguste se îmbină cu sistemul proprietar de gestionare a culorilor Full-path de 10 biți și redă într-un mod mai bun conținutul vizual.

Imaginile redate sunt apropiate de cele din viața reală datorită densității pixelilor de 525PPI, luminozității de 1300 niți și contrastului de 5,000,000:1. Ecranul oferă o acuratețe de culoare de 0,4 JNCD și beneficiază de certificarea A+ DisplayMate.

Ecranul lui OPPO Find X3 are un refresh adaptiv de la 5 la 120Hz și nu face risipă de resurse, indiferent dacă accesezi un joc multiplayer, urmărești cele mai noi postări din social media sau citești un eBook.

OPPO Find X3 Pro: Camera Foto

Inspirat din tehnologia utilizată de camerele DSLR, Find X3 Pro integrează doi senzori de dimensiuni mari de IMX766 – 50MP, dezvoltați în colaborare cu Sony, atât pentru camera principală Wide, cât și pentru camera Ultra Wide.

Ambele surprind fotografii și clipuri cu un spectru de un milliard de culori. Prin îmbinarea modului de autofocus inteligent și o distanță focală macro de 4cm, Find X3 Pro redă bine detaliile indiferent de subiect sau momentul zilei. Cu o lentilă Micro cu un zoom de 60x, OPPO Find X3 Pro poate să redea detalii care se văd greu cu ochiul liber.

OPPO Find X3 Pro: Compatibilitate 5G

Echipat cu procesorul Qualcomm Snapdragon 888, telefonul poate rula jocuri solicitante, având un chipset octa-core de 64biți cu viteza de până la 2,84GHz. Ăn plus, producătorul susține că performanța a crescut cu 25% față de predecesorul său.

Placa video Adreno 660 oferă o grafică a randărilor îmbunătățită cu 35%, iar sistemul de răcire cu cameră de vapori din carcasa subțire, menține temperaturile joase.

Prin Modul Dual 5G, Find X3 Pro este compatibil cu rețelele 5G NSA și SA pentru a asigura o viteză de transfer stabilă. De asemenea, poate utiliza până la 13 benzi 5G și dispune și de dual-sim 5G.

OPPO Find X3 Pro: Încărcare și autonomie

Design-ul subțire al telefonului încorporează o baterie de 4500 mAh care oferă autonomie pe durata întregii zile. Prin încărcarea rapidă SuperVOOC 2,0, bateria este încărcată la 40% în doar 10 minute; iar prin încărcarea wireless de 30W AirVOOC, Find X3 Pro ajunge la 100% în 80 de minute. De asemenea, Find X3 Pro oferă și posibilitatea de reverse charging de 10W pentru alte gadgeturi. Tehnologia de încărcare dispune de certificarea de siguranță TÜV Rheinland.

OPPO Find X3 Pro: Color OS 11.2

Interfața ColorOS 11.2 are la bază sistemul de operare Google Android 11 și oferă mai multe opțiuni de personalizare, astfel că utilizatorii pot alege modul luminos sau cel întunecat, deblocarea telefonului prin senzorul de amprentă integrat în ecran și accesarea aplicațiilor preferate din side-bar.

Caracteristicile de confidențialitate a datelor sunt integrate în sistemul de operare astfel că utilizatorii au șansa de a controla mai bine informațiile lor și pot separa viața profesională de cea personală, prin modul System Cloner care creează două spații diferite pentru a evita intercalarea informațiilor din cele două medii.

Pentru cei pasionați de jocuri, OPPO oferă opțiunea Game Space care limitează interferențele altor aplicații, monitorizează temperatura telefonului și permite accelerarea transferului de date pentru jucătorii în rețea transformând telefonul în cel mai bun jucător al utilizatorilor.

În plus, OPPO anunță colaborarea cu Hans Zimmer care a creat tonuri de apel și notificări exclusiv pentru OPPO Find X3 Pro. Fiind parte din peste 200 de proiecte, Hans Zimmer este câștigătorul unui Premiu Oscar, două Globuri de Aur, 3 Premii Grammy, un Premiu American Music și un Premiu Tony.

Etichete: , , , ,