LG a lansat actualizarea Android 11 pentru Europa. Vezi ce smartphon-uri primesc update

Scris de | 12 martie, 2021
LG a lansat actualizarea Android 11 pentru  Europa. Vezi ce smartphon-uri primesc update
foto via @youtube

LG a lansat actualizarea Android 11 programată pentru utilizatorii săi din Europa. În prezent, testează actualizarea software-ului pentru smartphone-uri precum LG VELVET 5G, VELVET 4G, LG G8X, LG G8S, LG Wing, LG K52 și LG K42.

LG VELVET 5G urmează să primească actualizarea Android 11 în aprilie. LG G8X este celălalt telefon al mărcii care se așteaptă să primească actualizarea software-ului în Q2. În T3, compania sud-coreeană va oferi actualizarea sistemului de operare Android 11 pentru LG VELVET 4G și LG G8S. LG Wing, LG K52 și LG K42 urmează să primească actualizarea în ultimul trimestru al anului.

LG a fost destul de lent în lansarea actualizării Android 11, comparativ cu alte brand-uri de telefoane. Compania a început să testeze ediția beta Android 11 în decembrie și a lansat actualizarea pentru utilizatorii LG VELVET 5G din Coreea de Sud în ianuarie. LG V60 ThinQ 5G a devenit primul telefon din afara pieței interne care a primit actualizarea. A fost tratat cu cea mai recentă versiune Android în luna precedentă. LG nu a confirmat încă programul de actualizare Android 11 pentru alte piețe.

În știrile conexe, LG lucrează la un smartphone cu ecran rulabil. Se presupune că dispozitivul va ajunge pe piață cu numele de rulment LG Rollable. The Verge a raportat recent că LG a negat punerea smartphone-ului rulabil în așteptare. În afară de aceasta, în ianuarie LG a respins zvonurile care susțineau că intenționează să renunțe la afacerea cu smartphone-uri.

Etichete: , , ,

Sursa: LG confirms Android 11 OS update schedule for Europe