Imaginile cu Huawei P50 arată un set foarte similar de zvonuri și specificații cu cele ale variantei Pro

Scris de | 13 martie, 2021
Imaginile cu Huawei P50 arată un set foarte similar de zvonuri și specificații cu cele ale variantei Pro
foto via @androidpolice.com

Ieri ne-am uitat prima dată la Huawei P50 Pro. Următorul este varianta standard a acestuia, cu un set foarte similar de zvonuri și specificații. Conform imaginilor, această variantă probabil mai ieftină renunță la panoul curbat al ecranului și are rame de ecran puțin mai groase. Modulul de cameră gigant distinctiv, cu două lentile bulbice, rămâne la locul său.

Din punct de vedere stilistic, este o plecare destul de mare față de P40, cu o singură cameră frontală centrată și un ecran mai mare de 6,3 inci. Onleaks nu avea specificații interne pentru a merge împreună cu fotografiile postate pe Voice, dar bazându-ne pe modelul de anul trecut al seriei P40, ne uităm la internele emblematice cu cel puțin 8 GB de memorie și 128 GB de stocare. Zvonurile susțin că ar putea folosi un cititor de amprente sub-afișaj pentru securitate și că ar putea avea aproximativ aceeași grosime ca P50 Pro: 8,3 mm pe corp sau un 10,6 mm cu grosimea camerei.

Postul speculează că Huawei ar putea folosi Sony IMX800, un imens senzor de cameră de 1 inch, care este, de asemenea, neconfirmat în momentul scrierii. Cu siguranță ar avea sens cu un modul de cameră atât de mare și ar fi un dispozitiv competitiv pentru Samsung și Apple. Desigur, a pune mâna pe un telefon Huawei de înaltă calitate în afara Chinei ar putea fi dificil.

Onleaks s-a dovedit extrem de fiabil în trecut, dar neavând informații oficiale, ci doar zvonuri, vom considera aceste informații neconfirmate.

Etichete: , , , ,

Sursa: Huawei P50 leak shows the same massive camera bump as its Pro bro