Antonia „Nuckle” HARALAMBIE: „Cel mai important este să fii original și constant”

Antonia „Nuckle” HARALAMBIE: „Cel mai important este să fii original și constant”

Scris de | 22 martie, 2021

Antonia face streaming pe Twitch aici, iar conținutul de pe Youtube poate fi accesat aici

connect: Spune-ne mai multe despre tine. Cine ești, de unde vii, ce îți place să faci când nu ești în fața calculatorului?

Antonia Haralambie: Numele meu este Antonia Haralambie, cu numele în gaming “Nuckle”, am 20 de ani, sunt studentă la facultatea de Drept, UBB Cluj-Napoca și sunt streamer din anul 2013. În momentul de față sunt streamer și creatoare de conținut fulltime și dețin un canal de Youtube cu 68.000 de abonați, cât și un canal de Twitch cu 7.500 de urmăritori.

M-am născut și crescut în București, un singur an l-am petrecut apoi la Cluj, iar acum m-am reîntors în București. Când nu sunt în fața calculatorului, majoritatea timpului îl petrec alături de iubitul meu, facem sport, ne jucăm boardgames, ne uităm la seriale/filme și îmi place să citesc, să pictez și iubesc să călătoresc.

connect: Cum ai devenit gamer și cum țiai descoperit pasiunea pentru gaming?

Antonia Haralambie: Pasiunea pentru gaming a început la vârsta de 6 ani. Am fost înscrisă la o școală unde aparent, în clasa I se cerea elevilor să aibă capacitatea de a scrie și de a citi. Practic, să nu înveți asta la clasă. Astfel, părinții mei mi-au cumpărat un calculator cu scopul de a învăța să citesc și să tastez, să alcătuiesc cuvinte.

Pe lângă asta, vorbeam pe Yahoo Messenger cu prietenii mamei, am început să mă joc jocuri de gătit și cu dans în Browser, ulterior pe reclamele laterale ce îmi apăreau am ajuns să joc MMPORP-uri. Eram mică și nu înțelegeam bine conceptul jocurilor la început, încât credeam că dacă mor o dată în joc, am murit de tot și nu mai pot reînvia astfel că schimbam jocurile și conturile în mod constant.

connect: Credeai vreodată că o să faci din gaming o carieră?

Antonia Haralambie: Nu credeam că voi ajunge să fac o carieră din gaming, dar îmi doream. Speram din tot sufletul ca oamenii să mă urmărească cum mă joc, să îmi asculte gândurile, să le împărtășesc ideile și pozitivitatea mea. De aceea sunt încă aici, pentru că deși a început ca un hobby și o activitate în plus la 13 ani, acum am ajuns să fiu urmărită de peste 75.000 de oameni.

connect: Care este jocul preferat, la ce ești tu cel mai bun?

Antonia Haralambie: Jocul meu preferat și cel la care mă pricep cel mai bine este Counter Strike: Global Offensive. Iar asta pentru că am petrecut și cel mai mult timp în el, dar totodată pentru că este mereu diferit. De la o rundă la altă se schimbă strategia, trebuie să îți surprinzi adversarul într-un mod diferit și nu devine plictisitor.

connect: Ce sfaturi le-ai da copiilor care se gândesc să urmeze un astfel de drum în viață?

Antonia Haralambie: Cel mai important sfat în acest domeniu este originalitatea. Este foarte greu să vii să faci ceva ce un alt Youtuber deja pune în practică cu talent, iar asta pentru cp oamenii vor alege să se uite la el în detrimentul tău. Trebuie să fii original și constant. Eu așa m-am remarcat. La început, în primii ani, făceam aceleași lucruri pe care îl făceau restul streamerilor și gamerilor, mă jucam. De aproximativ 2 ani, încerc măcar o dată pe săptămână să vin cu o idee nouă ce nu s-a mai făcut, să fac ceva creativ, să reușesc să fac live-ul/videoclipul mai amuzant, să fiu diferită.

connect: Cum arată comunitate de gaming din România? Cât de repede crește?

Antonia Haralambie: Comunitatea de gaming din România este într-o continuă creștere. Asta, datorită evenimentelor mari precum Bucharest Gaming Week, Comic Con și a turneelor de CS:GO etc ce se organizează în țară. Un gamer va juca mereu pentru victorie, dar dacă încep să apară competiții, el își va dori să ajungă din ce în ce mai bun pentru a fi recunoscut în țară și pentru a obține un premiu după efortul depus.

connect: Cât de implicat ești în peisajul autohton de gaming?

Antonia Haralambie: Peisajul autohton de gaming a migrat încetul cu încetul spre partea de live streaming și partea de eveniment de gaming fizice. Gamerii caută din ce în ce mai mult să interacționeze direct cu creatorul lor de conținut preferat, cât să se întâlnească fizic la fan meeting- uri. Personal, sunt foarte implicată în toate acestea, sunt în direct pentru cei ce mă urmăresc de 5 ori pe săptămână cu jocurile pe care le-am menționat, iar pe lângă asta mai postez și un clip în săptămâna respectivă. Pe partea de evenimente fizice, am fost invitată la tot ce a însemnat evenimente de gaming în România până acum – Dreamhack (când încă se mai ținea în România), Comic Con și Bucharest Gaming Week, atât pe main stage cât și la standurile a diferite branduri.

connect: Cum arată setup-ul tău?

Antonia Haralambie: O am în prim plan pe Rossy, PC-ul meu care e responsabil atât de jocuri cu FPS-uri multe, cât și la a ține transmisiunea cât mai fluidă. Mai am 2 lumini de studio, o cameră profesională de tip mirrrless pentru o calitate video perfectă, trei monitoare pentru un management mai ușor, un streamdeck care îmi salvează timp, un ceas drăguț RGB pus sub monitor, căști cu stand de căști, un microfon de studio, mousepad mare, tastatură și mouse. Sunt fană Logitech, astfel că tot ceea ce dețin pe partea de periferice este de la ei. Totodată, am un birou destul de mare, asta pentru că pe cealaltă parte a lui studiez.

Etichete: , , ,