Apar noi imagini și detalii despre ceasul OnePlus Watch. Preț și specificații aproape complete inainte de lansarea oficiala

Scris de | 22 martie, 2021
Apar noi imagini și detalii despre ceasul OnePlus Watch. Preț și specificații aproape complete inainte de lansarea oficiala

Oneplus este pregătit să dezvăluie mâine seria Oneplus 9, dar aceasta se pare că nu este singurul lucru pe care îl vom vedea la evneiment. Compania va anunța și primul său ceas inteligent, pe care deja l-am zărit zilele trecute într-o randare de presă.

Zilele trecute, Youtuber-ul Unbox Therapy a dezvăluit pe Twitter ceea ce pare a fi Oneplus Watch, un model similar cu Samsung Galaxy Watch 2: cadran rotund, două butoane pe lateral și caracasă strălucitoare cu finisaj metalic. Imaginea prezintă și o curea neagră cu o închidere cu două știfturi.

Scurgerea de informații nu a oferit detalii suplimentare, dar anterior CEO-ul OnePlus a confirmat indirect că nu va rula Wear OS de la Google și că se va baza un un sistem de operare RTOs (Real-Time Operating System). Se pare că această trecere la un sistem proprietar va aduce o autonomie mai mare și o încărcare rapidă.

Ceasul va avea certificare IP68 și detectarea automată a antrenamentelor, tracking de somn și monitorizarea ritmului cardiac și a oxigenului de sânge. Oneplus se laudă și cu o conectivitate cu propriile dispozitve, astfel că vei putea acționa ceasul ca o telecomandă la utilizarea televizorului Oneplus.

Astăzi, Oneplus a postat clipul de mai jos pe contul oficial de Youtube al companiei. Este o secvență animată de mâini din lemn care finisează corpul metalic al ceasului.

O imagine mai clară vine de la prolificul leaker Ishan Agarwal, care a arătat pe Twitter ceea ce arată ca randările oficiale ale OnePlus Watch pe negru și argintiu. El menționează și că ceasul va avea un preț de aproximativ 150 de euro în Europa.

Evenimentul OnePlus care anunța noile modele 9 și 9 Pro se va desfășura mâine de de la ora 16:00.

Etichete: , , ,

Sursa: New leaks give us our best look yet at the OnePlus Watch