Precomandă Huawei FreeBuds 4i: ce primesc primii 1000 de clienți

Scris de | 31 martie, 2021
Precomandă Huawei FreeBuds 4i: ce primesc primii 1000 de clienți

Huawei anunță o ofertă specială de precomandă a noilor sale căști lansate chiar astăzi. Astfel, primii 1.000 de cumpărători care achiziționează HUAWEI FreeBuds 4i, în perioada 30 martie – 8 aprilie, primesc cadou un HUAWEI Band 4.

Campania de precomandă vine și cu un concurs special în Social Media. 1.000 de cumpărători se pot înscrie în concursul organizat de companie pe pagina de Facebook. În urma acestui concurs, aceștia pot câștiga o experiență audio extraordinară cu artista Lidia Buble. Mai multe informații despre concurs se pot găsi pe pagina de Facebook.

Noile căști TWS sunt disponibile local la prețul recomandat de vânzare de 399 lei și îmbină într-un design asemănător unei pietre de râu o autonomie puternică a bateriei, calitate audio și tehnologia de anulare activă a zgomotului (ANC). Cadoul special care vine la precomandă este HUAWEI Band 4, o brățară de fitness cu ecran color de 0,96 inci, care oferă monitorizare continuă 24/7 a ritmului cardiac și a somnului, fiind rezistentă la apă și care prezintă o autonomie ridicată de până la șase zile de utilizare.

Etichete: , , , , ,