Ikea și Sonos vor lansa noi produse Symfonisk în 2021

Scris de | 7 aprilie, 2021
Ikea și Sonos vor lansa noi produse Symfonisk în 2021

Ikea și Sonos își vor continua colaborarea realizată în ultimii ani și în 2021, când cele două vor lansa noi dispozitive Symfonisk. Conform celor de la The Verge, FCC (Comisia Federală de Comunicații) a primit deja informații despre noile produse care indică faptul că Sonos și Ikea lucrează la două speakere diferite care vor fi lansate în acest an. Mai mult decât atât, cei de la Ikea au și postat un teaser al colaborării cu Sonos pe Instagram luni, 5 aprilie.

Unul din produse va fi o versiune nouă a lămpii Symfonisk, care are un difuzor integrat și este compatibilă cu Apple AirPlay. Aceasta ar urma să coste tot 179 de dolari, însă nu va avea alte upgrade-uri importante.

Cel de-al doilea produs este cel mai interesant, având numele de cod „Titan” și fiind, din câte se pare, un soi de tablou (sau ceva asemănător unei decorațiuni care se poate pune pe un perete), cu un difuzor integrat. Colaborarea dintre Ikea și Sonos nu ar aduce vreo noutate în acest segment, existând deja dispozitive similare pe piață, însă produsul „Titan” ar urma să fie mai ieftin decât cele disponibile acum.

The Verge scrie și că a văzut o imagine a acestui produs, însă nu cunoaște detalii despre felul în care funcționează, mai exact dacă tabloul și boxa sa reprezintă un întreg sau dacă aceasta din urmă se poate muta la o altă decorațiune din casă.

O dată de lansare exactă nu este cunoscută momentan, însă cel mai probabil vom vedea rezultatul noii colaborări dintre Sonos și Ikea în următoarele luni. Sonos a lansat recent și boxa portabilă Roam, al cărui review îl puteți citi aici.

Etichete: , , , , , ,

Sursa: Ikea is working with Sonos on a hidden speaker built into art you hang on the wall