Seria Vivo X70 ar putea veni cu încărcare de 66 W și difuzoare stereo

Scris de | 7 aprilie, 2021
Seria Vivo X70 ar putea veni cu încărcare de 66 W și difuzoare stereo
foto via @mobzine.ro

La sfârșitul anului trecut, Vivo a debutat seria X60 în China. Cele trei modele din serie cu unele diferențe și-au făcut drum spre piețele globale la sfârșitul lunii trecute. În ciuda faptului că au doar câteva luni, zvonurile despre succesorii lor au început să apară pe internet.

foto via @gizmochina.com

Producătorii chinezi de smartphone-uri OPPO și Vivo sunt cunoscuți pentru lansarea a două serii emblematice de smartphone-uri în fiecare an. Prin urmare, nu este surprinzător să aflăm că seria Vivo X70 ar putea deveni oficială în jurul lunii iunie 2021, conform unui utilizator Weibo.

Aceste informații provin de la aceeași persoană care a prezentat specificațiile cheie ale viitoarei NEX (Vivo NEX 5?). Conform acestui tipster, viitoarea serie Vivo X70 va fi susținută de o baterie de 4.500 mAh. Spre deosebire de telefoanele de generație curentă, viitoarele modele vor veni și cu încărcare rapidă de 66W.

Mai mult, pe partea din față, vor avea un afișaj FHD + Samsung E4 AMOLED cu un orificiu central. De asemenea, vor veni echipate cu difuzoare duale, care lipsesc din seria Vivo X60.

În cele din urmă, el spune că ne putem aștepta la un senzor principal de cameră de 1 / 1,28-inch și la un SoC Qualcomm Snapdragon 888 sub Vivo X70 Pro +. Din păcate, nu este sigur de chipset-ul din variantele Pro și standard.

Etichete: , , ,

Sursa: vivo X70 series may come with 66W charging, dual stereo speakers, and more