Creatorii verisunii de smartphone a PUBG lucrează la un nou joc

Scris de | 12 aprilie, 2021
Creatorii verisunii de smartphone a PUBG lucrează la un nou joc

PUBG este unul dintre cele mai populare jocuri disponibile pentru telefoanele mobile la ora actuală. Acesta a fost descărcat de zeci de milioane de ori pentru terminalele iOS și Android și reprezintă portarea pentru smartphone-uri a titlului extrem de popular de pe PC.

Se pare că studioul care a dezvoltat acest joc lucrează acum la unul nou, destinat tot platformelor mobile.

Chiar dacă Krafton, studioul în cauză, a anunțat de curând un nou titlu PUBG, respectiv PUBG: New State, se pare că acesta lucrează și la un alt joc, care nu are nici o legătură cu cele lansate până în prezent. Titlul are numele de cod „Vertical”, însă nu se știe dacă acesta va rămâne cel definitiv, pentru lansare.

Deși Vertical nu va face parte din genul „battle royale”, la care se încadrează PUBG, acesta va fi un sci-fi shooter care se va baza mai mult pe modul single-player și se va folosi de Unreal Engine 4 în ceea ce privește motorul grafic.

Informația a fost preluată de pe contul de Twitter @PlayerIGN, care a postat odată cu anunțul și câteva capturi de ecran cu presupusul proiect nou al celor de la Krafton, pe care te invit să le vezi mai jos.

Etichete: , , , ,

Sursa: PUBG Mobile developer reportedly working on a new Sci-Fi game codenamed Vertical