Ce modificări ar putea primi următorul pliabil Samsung, Galaxy Z Fold 3

Scris de | 13 aprilie, 2021
Ce modificări ar putea primi următorul pliabil Samsung, Galaxy Z Fold 3

Noile telefoane pliabile ale celor de la Samsung sunt așteptate să se lanseze în iulie, iar următorul membru al gamei Galaxy Z Fold (Fold 3) ar putea avea un ecran puțin mai mic decât modelele anterioare, și de asemenea va sosi cu o baterie redusă, conform celor de la The Elec, citați de XDA Developers.

Galaxy Z Fold 3 ar urma să aibă un ecran principal de 7,5 inci și unul secundar de 6,2 inci, aproape identic cu cel al predecesorului său (Z Fold 2 are 7,6 inci în formatul extins). O modificare importantă va surveni însă la nivelul marginilor, Samsung urmând să le reducă semnificativ, astfel încât Fold 3 ar putea avea un șasiu mai mic.

Șasiul mai mic aduce cu el și o reducere ușoară a bateriei – 4380mAh de la 4500mAh, cât are Z Fold 2. Nu este o schimbare semnificativă, deoarece cel mai probabil nu va afecta durata bateriei.

În schimb, este foarte posibil să găsim pe noile pliabile de la Samsung suport pentru S Pen, precum am putut observa pe Galaxy S21 Ultra, la lansarea din ianuarie. Sunt slabe șanse totuși ca S Pen-ul să aibă un locaș în interiorul telefonului, deoarece integrarea acestuia ar ocupa spațiu care poate fi folosit de baterie sau poate fi eliminat pur și simplu pentru a micșora dimensiunile lui Fold 3.

Un alt aspect foarte important al lui Fold 3, la care Samsung ar putea lucra, este grosimea telefonului, care ar putea fi redusă pentru a-l face să încapă mai bine în buzunar. Versiunea actuală a pliabilului este destul de groasă, echivalentul a două telefoane puse unul peste altul.

Etichete: , , , , ,