Apple ar putea renunța la iPhone mini în 2022

Scris de | 15 aprilie, 2021
Apple ar putea renunța la iPhone mini în 2022
foto via @ubergizmo.com

Un raport de astăzi al renumitului analist Ming-Chi Kuo sugerează că Apple va renunța la iPhone de 5,4 inci în 2022, oferind în schimb o gamă de telefoane high-end și low-end de 6,1 inci și 6,7 inci.

Dimensiunea ecranului de 5,4 inci prezentată anul acesta în iPhone 12 mini și va fi disponibilă în gama iPhone 13 în această toamnă. Cu toate acestea, se pare că va fi ultima sa ieșire.

iPhone 12 mini a făcut apel la entuziaștii care doreau specificații moderne precum 5G și procesorul A14, dar nu au dat prea multă atenție de tendința de telefon din ultimii cinci ani.

Din păcate, pentru fanii mini-ului, mai multe rapoarte indică faptul că modelul nu s-a vândut bine și Apple chiar a redus comenzile din lanțul de aprovizionare din cauza lipsei de popularitate. În general, vânzările iPhone 12 au fost solide datorită cererii mai bune decât se așteptau pentru telefoanele Pro.

Această dobândă pentru vânzări se reflectă în gama raportată pentru 2022. Pentru a reitera, Kuo spune că dimensiunea de 5,4 inci a dispărut, dar vor exista în continuare patru telefoane în total. Va fi doar o afacere mai simplă: două telefoane „Pro” de ultimă generație cu ecrane de 6,1 inci și 6,7 inci și două modele inferioare cu aceleași dimensiuni de 6,1 inci și 6,7 inci.

Etichete: , ,

Sursa: Kuo: ‘iPhone 14’ lineup in 2022 will not include 5.4-inch mini size