Magazinul foto-video F64 se mută într-un spațiu nou, pe Bulevardul Unirii 64

Scris de | 15 aprilie, 2021
Magazinul foto-video F64 se mută într-un spațiu nou, pe Bulevardul Unirii 64

F64, cel mai mare retailer de echipamente și accesorii foto și video din România, se mută într-un nou spațiu. Din aprilie 2021, F64 Experience Center își așteaptă pasionații de fotografie și videografie pe Bulevardul Unirii 64, București.

Noul magazin este dispus pe trei niveluri: subsol, parter și etaj și găzduiește peste 16.000 de produse de la peste 50 de branduri de top, o parte dintre acestea având insule și vitrine dedicate, unde produsele vor putea fi testate. Astfel, F64 aduce pentru pasionații de fotografie cele mai noi tehnologii foto-video, informații, know-how de la specialiști și consilierea one-to-one.

„Suntem încântați să deschidem în România un spațiu prin care le propunem tuturor clienților care ne trec pragul un loc al experiențelor, în care pot învăța și găsi acele unelte care să le completeze munca și pasiunea. În acest angajament pe termen lung, ne-am bucurat de suportul și încrederea partenerului nostru UniCredit Bank, astfel încât să avem capacitatea financiară de a pune pe picioare acest proiect care ne permite o substanțială optimizare a costurilor cu locația și vine în întâmpinarea nevoilor pasionaților de imagine, indiferent de forma în care vor să se exprime”, a declarat Marian Alecsiu, CEO și cofondator F64 Studio.

Marian Alecsiu.

În incinta F64 Experience Center a fost inclusă o zonă dedicată de testare pentru cei pasionați de vlogging, numită Vlog Spot. Zona este special amenajată, astfel încât să poată fi filmate diverse clipuri de cei pasionați de acest tip de conținut. Totodată, a fost amenajată și o zonă de testare de echipamente de studio și, pe viitor, aceasta va deveni locul în care vor fi organizate mini expoziții de fotografie sau evenimente educative. Tot aici va fi și un pantograf, dar și o bibliotecă de specialitate, unde vor putea fi răsfoite cărți și reviste de interes pentru pasionații de fotografie.

Demersul educativ este susținut și prin Academia F64. Aceasta este platforma dedicată comunității de creatori de conținut și pasionați de imagine, indiferent că sunt fotografi, videografi, graficieni, ilustratori, pasionați de tech sau gadgeturi, de editare video, de vlogging sau podcast. Din februarie 2021, multe dintre cursurile acesteia au fost mutate în online, astfel încât participanții să le poată urma din confortul și siguranța casei.

Membrii Academiei F64 se pot înscrie la cursuri atât online, cât și offline și pot afla știri și informații despre evenimentele pe care F64 le organizează periodic alături de reprezentanții celor mai renumiți producători de echipamente foto, video și audio: Sony, Canon, Panasonic, Fujifilm, Olympus, SIGMA, Benq, Wacom, ASUS, Godox, Epson, Audio-Technica etc.

Totodată, prin mutarea în noul spațiu, F64 a extins și portofoliul de produse, în care a inclus articole din gama home & entertainment, cum sunt purificatoarele de aer, lămpi UV, aspiratoare, espressoare și cafetiere, aparate și mașini pentru gătit, blendere și altele. Brandurile care se vor regăsi de acum în portofoliu sunt Dyson, Philips, Cecotec, Heinner, Anker.

Nu în ultimul rând, în zona dedicată serviciilor, cei interesați vor putea apela în continuare la F64 pentru printare de imagini și albume foto, închiriere de echipamente foto-video, depunerea sau achiziționarea de produse din consignație, dar și pentru recepție service.

Programul F64 Experience Center este de luni până vineri, în intervalul orar  9:00 – 21:00, iar sâmbătă în intervalul orar 9:00 – 19:00.

Etichete: , , , , , ,