Noile televizoare LG, lansate oficial în România

Scris de | 16 aprilie, 2021
Noile televizoare LG, lansate oficial în România

LG anunță lansarea în România a gamei de televizoare din 2021, care include noi televizoare OLED, QNED Mini LED și NanoCell. Noile serii oferă mai multe dimensiuni ale ecranului, de la cele de 43 de inci până la o dimensiune nouă pe piață din partea brandului, de 83 de inci și un model ofertant de 88 de inci, astfel încât să existe un televizor LG perfect pentru camerele de orice dimensiuni și pentru toate cerințele utilizatorilor.

Televizoarele OLED 2021 de la LG (seriile Z1, G1, C1, B1, A1) au panouri auto-iluminate care produc imagini fluide și care prezintă noua tehnologie OLED evo, următorul pas în evoluția televizoarelor OLED, care oferă o luminozitate mai bună, pentru imagini mai vii.

Seria C1, cea mai populară gamă de televizoare OLED de la LG, oferă cele mai multe opțiuni de dimensiuni ale ecranului pentru a se potrivi nevoilor și spațiilor diverse ale utilizatorilor, începând cu modelul de 48 de inci până la modelul de 83 de inci.

Televizoarele QNED Mini LED sunt disponibile într-o gamă de opțiuni 8K (modelul QNED99) și 4K (modelul QNED91) și utilizează tehnologia LG Quantum Dot NanoCell și backlighting Mini LED pentru a obține nuanțe profunde de negru și un contrast mai mare decât în cazul televizoarelor LCD convenționale.

Din întreaga gamă de televizoare LG din 2021, noile oferte de televizoare NanoCell oferă cel mai mare număr de opțiuni, cu o selecție largă de modele 4K (modelele NANO91, NANO86, NANO81, NANO77, NANO75). Toate modelele dispun de tehnologia de afișare LG NanoCell, care folosește nanoparticule pentru a filtra impuritățile de culoare, în urma acestui proces rezultând imagini mai realiste.

În plus, toate televizoarele premium 2021 de la LG oferă o experiență bună de home entertainment prin compatibilitatea cu cele mai noi standarde și formate de conținut, în timp ce funcțiile noi adaugă valoare diferențiată. Acestea vin cu suport pentru Dolby Vision IQ, Dolby Atmos, HDR10 PRO și Filmmaker Mode.

Noul Game Optimizer îmbunătățește experiența de joc, aplicând automat cele mai bune setări de imagine în funcție de tipul de joc pe care îl alege utilizatorul: FPS, RPG sau RTS. În plus, va fi mai ușor pentru fanii sportului să țină pasul cu ligile și echipele lor preferate cu un televizor LG cu Sports Alert.

Majoritatea televizoarelor de anul acesta beneficiază de cel mai recent procesor inteligent LG, (Alpha) 9 Gen 4 AI². Cu integrarea deep learning îmbunătățită, procesorul actualizat crește performanțele de upscaling pentru a afișa pe display-urile la rezoluție înaltă imagini mai detaliate, indiferent de calitatea lor. α9 Gen 4 optimizează imaginile, făcând ajustări în funcție de cantitatea de lumină din fiecare scenă, genul conținutului redat și condițiile ambientale din mediul de vizionare.

Calitatea imaginii este îmbunătățită și cu LG AI Picture Pro, care recunoaște obiectele de pe ecran și le procesează independent pentru a aduce un plus de tridimensionalitate și profunzime.

Etichete: , , , , ,