Serialul „Resident Evil” de la Netflix va avea premiera în iulie

Resident Evil Infinite Darkness logo

Capcom a organizat ieri un eveniment special dedicat francizei Resident Evil, în care a oferit mai multe detalii despre noul joc (Resident Evil Village), precum și noi informații despre serialul și filmul aflate în producție la Netflix, care vor apărea în curând.

De altfel, serialul a primit și un trailer (video mai jos) în timpul evenimentului, alături de o perioadă oficială de lansare pe platforma de streaming: luna iulie. Resident Evil: Infinite Darkness este numele producției animate care se va lansa în această vară, iar evenimentele prezentate au loc după acțiunea lui Resident Evil 4.

Producătorul Hiroyuki Kobayashi a menționat și că filmările la pelicula live-action, bazată tot pe universul creat de jocul celor de la Capcom și care va apărea de asemenea pe Netflix, au fost finalizate, iar momentan echipa lucrează la finalizarea efectelor speciale ale filmului. O dată de lansare a filmului nu a fost momentan comunicată.

Evenimentul a inclus și vești despre demo-ul pentru Resident Evil Village, jocul care urmează să apară în curând. Demo-ul va apărea prima oară doar pentru PlayStation 4 și PlayStation 5, va dura 30 de minute și va fi disponibil pe 17 aprilie. Un al doilea demo, cu o locație diferită, va putea fi jucat pe 24 aprilie. Ambele demo-uri au o perioadă limitată în care pot fi încercate, de 8 ore.

Pe 1 mai vor apărea demo-uri mai lungi, de o oră, pe toate platformele (Xbox, PlayStation, Steam și Stadia), și vor putea fi jucate timp de o oră. Jocul se lansează oficial pe 7 mai.