Primele poze „leaked” cu iPhone 13 ne arată posibilul design al viitorului telefon Apple

Scris de | 17 aprilie, 2021
Primele poze „leaked” cu iPhone 13 ne arată posibilul design al viitorului telefon Apple
foto via @ubergizmo.com

La fel ca în fiecare an, noul iPhone reprezintă punctul central de interes în ceea ce privește noile lansări de smartphone-uri. În 2021, Apple va reveni la o dată de lansare în septembrie, după ce în 2020 compania a fost nevoită să amâne lansarea lui iPhone 12, în contextul pandemiei mondiale de coronavirus.

Zvonurile continuă să curgă , designul lui iPhone 13 fiind punctul focal al speculațiilor din prezent. Se pare că cei mai populari leakeri de pe Twitter au început deja să posteze randări ale lui iPhone 13, varianta Product Red.

FOTO via GSMArena

Cea mai importantă schimbare aici, după cum se poate observa, este dispunerea celor doi senzori foto în diagonală, față de cea liniară de până acum. De asemenea, dimensiunile par să fie identice cu generația precendentă, iPhone 13 ăn schimb având un „breton” vizibil mai mic.

FOTO via GSMArena

Cel mai probabil, Apple va lansa trei variante de iPhone 13: iPhone 13, iPhone 13 Pro și iPhone 13 Max. De notat este și faptul că este o posibilitate foarte mare ca gigantul din Cupertino să renunțe la scoaterea pe piață și a unui iPhone 13 Mini.

Etichete: , ,

Sursa: Apple iPhone 13 in Product Red appears in renders